Novetats discogràfiques setmana del 9 de novembre.

Aquest dilluns han entrat 70 nous temes a la nostre discografia. Aquests son alguns dels més destacats.

Català

Aquesta setmana la nostre secció en català va de trap. Teuma Thug, amb la seva banda Pawn Gang, porten més de cinc anys fent trap, un gènere derivat de el rap sorgit als EUA i que ha arrelat amb força a Espanya com a fenomen musical i també social. De Catalunya han sortit molts dels artistes que dominen l’estil i les seves ramificacions. Mostra d’això són els membres del col·lectiu PXXR GVNG (ara Els Sants), Yung Beef, Kaidy Cain i Khaled i els germans Kinder Malo i Pimp Flac, així com Blondie i La Zowi, referents femenines del trap fet aquí. Tots ells canten en castellà i els seus temes acumulen milions de reproduccions a les plataformes digitals amb un públic gairebé exclusivament jove.

La Pawn Gang, però, lluita des del primer dia des de la trinxera del trap en català, una cosa encara poc freqüent en el gènere. Aquí tenim aquest treball sorprenent anomenat ‘Buskiman’.

Teuma Thug – Buskiman

Mercat hispà

Les novetats en castellà d’aquesta setmana ens porten el més nou de Roxette. Si, ho heu sentit be! La banda sueca va gravar a mitjans dels 90 un tema en castellà que es deia ‘No sé si es amor’ per un àlbum de balades en castellà de diversos artistes. Ara, Roxette presenta un nou àlbum de temes inèdits i rareses entre les que incorporen aquell tema, completament refet i amb rentat de cara. Fins i tot amb nou títol: ‘Tu no me comprendes’. I si, sona molt be!

Roxette – Tu No Me Comprendes

Tenim nou treball de Despistaos. Com ja van avisar el passat mes d’agost, la banda està preparant un nou àlbum, desè de la seva carrera. Una xifra molt especial que requereix reinventar-se i treure el millor de totes les èpoques, com bé podem escoltar en aquest últim ‘Quédate a dormir conmigo’.

Despistaos – Quédate a dormir conmigo

Tanquem el repàs en castellà destacant nous temes de Nil Moliner amb ‘Calma’, Pedro Guerra i el tema ‘Ruego’ i Joan Rovira que ens presenta el seu nou treball, ‘Aleta roja’.

Internacional

Viatgem al mercat anglosaxó per descobrir algunes novetats. La més destacada és la de Miley Cyrus, que és a punt de treure el seu nou àlbum “Plastic Hearts”, que serà publicat el proper 27 de novembre. L’artista ha anat deixant pistes del que serà el seu nou treball, després del súper èxit de “Midnight Sky”. Fa poques setmanes rebíem “Heart Of Glass”, una versió en directe del conegut single de Blondie.

Ara ens sorprèn amb aquesta col·laboració en que Stevie Nicks, integrant de la banda Fleetwood Mac, hi posa la seva veu. Amb aquest tema Cyrus mostra, un cop més, el to rocker cap al que està portant la seva música i que ha demostrat en les seves actuacions més recents, retransmeses per Internet i en les que tant el seu so com els temes escollits han subratllat aquesta cara més rock .

Miley Cyrus – Edge of Midnight (Midnight Sky Remix) ft. Stevie Nicks

L’estrella global de el Pop i artista super-vendes, Ariana Grande, va llençar el passat dia 3 el seu esperat nou àlbum “Positions”, el sisè àlbum d’estudi de la seva carrera.

Ariana Grande ho anunciava a través de les seves xarxes socials uns dies abans. Va anar revelant tot els detalls del seu nou disc en els seus perfils i amb compte enrere a la seva web, arianagrande.com. El 23 d’octubre llançava el primer single que porta el mateix títol ‘Positions’. Debutava al # 1 en llistes digitals de tot el món.

El nou àlbum “Positions” conté un total de 14 cançons i entre elles, col·laboracions molt especials, com són la de Doja Cat a ‘Motive’, The Weeknd en ‘Off the table’ o Ty Dolla $ign en la cançó ‘Safety net’. Avui ens arriba un altre tall d’aquest àlbum, un tema que porta per nom 34+35.

Ariana Grande – 34+35

I amb Ariana us deixem. Que tingueu molt bona setmana! Precaució, distància, mans netes i mascareta. Us volem a tots aquí per molts anys. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.