Fira de Playmobil de Platja d’Aro els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre

Nou emplaçament, aforament controlat i reserva d’entrades obligatòria són algunes de les novetats d’aquesta edició

La primera edició de la Fira de Playmobil de Castell-Platja d’Aro es va celebrar, l’any passat, durant el cap de setmana de Tots Sants a Castell d’Aro.

A causa de la pandèmia, la segona edició incorpora molts canvis per adaptar-se a la situació actual i les mesures d’higiene i seguretat derivades de la Covid-19.

La Fira de Playmobil, aquesta vegada, es farà a Platja d’Aro, del 5 al 8 de desembre. En la línia de la primera edició, hi haurà una exposició de diorames, fira de col·leccionisme, el concurs “Troba el Click Perdut” i activitats infantils. Podeu veure el flyer de la fira aquí.

Es cobrarà una entrada solidària de dos euros en els visitants majors de 2 anys i tots els beneficis es destinaran a projectes socials, de salut i de benestar pels infants de Castell-Platja d’Aro.

Reserva obligatòria a Codetickets

Les entrades s’hauran de reservar obligatòriament i amb antelació al portal codetickets. L’accés a la fira es farà per trams horaris per a garantir un aforament màxim de 300 persones dins el Palau d’Esports i Congressos. També s’aplicaran mesures i normes preventives per evitar la propagació de la Covid-19.

L’esdeveniment l’organitzen entre l’associació sense ànim de lucre, de col·leccionistes de les comarques gironines de Playmobil, Riudeclicks i l’Ajuntament.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.