Més de 5.000 persones s’han vacunat de la grip a la Vall d’Aro

A Castell-Platja d’Aro s’han programat dues noves jornades per atendre l’alta demanda de vacunacions

En només tres setmanes, s’han vacunat de la grip a Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro 5.111 persones.

A causa de la pandèmia, la demanda de vacunacions ha estat molt alta des de l’inici de la campanya i l’Àrea Bàsica de Salut ha anunciat que programarà noves jornades de vacunació perquè tothom se la pugui posar.

La campanya de vacunació de la grip va adreçada, especialment, a les persones que pertanyen a col·lectius de risc com dones embarassades, persones amb malalties cròniques, majors de 60 anys, que viuen en residències, assistents o convivents amb persones en condició de risc o professionals de serveis públics essencials i de la salut.

La campanya a Castell-Platja d’Aro

A Castell-Platja d’Aro, durant la segona quinzena d’octubre es van dur a terme un parell de jornades de vacunació a Platja d’Aro i una altra a Castell d’Aro.

I s’han programat dues noves dates a Platja d’Aro fins a finals de novembre. Aquest divendres 13 i el divendres 27, de les 10 a les 14 h, al Centre Cívic Vicenç Bou. Cal demanar cita al CAP, a la central telefònica 93 326 89 01 o mitjançant el web www.gencat.cat/ics.

A causa de la pandèmia, enguany, les vacunacions no es fan en el CAP i s’han traslladat a espais cedits per l’Ajuntament per a garantir les mesures de seguretat de prevenció de contagis de Covid-19.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.