Índex de risc molt alt a la Vall d’Aro però els contagis no creixen

Dades extretes del mapa de risc per municipi que actualitza diàriament la CCMA

Segons el mapa de risc per municipi que ofereix el web de notícies de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, el risc de brots de Covid-19, segons la darrera actualització que apareix en la web aquest dijous, continua essent molt alt a Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i a Santa Cristina d’Aro.

Castell-Platja d’Aro és el municipi on el risc es manté més baix 472.46. A Sant Feliu se situa en 530.50 mentre que a Santa Cristina està en 547.00.

Cal destacar que a cap de les tres poblacions, l’epidèmia no creix.

Tal com expliquen a la plataforma informativa, el risc de brot segueix el sistema de càlcul que utilitza el grup de Recerca BIOCOM-SC de la Universitat Politècnica de Catalunya a partir de les dades del portal Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya.

L’escala de mesurament de l’índex de risc es divideix en cinc trams: molt baix (0-30), baix (31-70), mitjà (71-100), alt (101-200) i molt alt (+200).

Els càlculs exclouen els tres últims dies perquè, segons expliquen en la web, contenen dades que s’actualitzen a mesura que avança el temps i sovint distorsionen la visió global.

Grups escolars en quarantena

Segons dades d’aquest dimecres, també hi ha 14 grups escolars en quarantena a casa nostra. Un grup a l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro i cinc grups a l’IES Ridaura de Castell d’Aro. A Sant Feliu de Guíxols hi ha 5 grups confinats a l’Escola Gaziel, 2 grups confinats a l’Escola Cor de Maria i 1 grup confinat a l’IES Sant Feliu. A Santa Cristina d’Aro no hi ha cap grup escolar afectat.

En total són hi ha 309 alumnes confinats (141 a Castell-Platja d’Aro i 168 a Sant Feliu) i 16 docents (6 a Castell-Platja d’Aro i 10 a Sant Feliu).

Podeu consultar la gràfica d’índex de risc aquí i de grups escolars en quarantena aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.