Aquest divendres comencen les jornades del Pla estratègic de Turisme i de Ciutat

Fins al 30 de novembre s’han programat sessions obertes a tothom amb inscripció prèvia

Aquest divendres a les 9.30 h comencen les jornades “Repensant El Turisme” que s’emmarquen en el procés d’elaboració del Pla Estratègic de Turisme i Ciutat.

L’Ajuntament ha convocat aquesta setmana una presentació inicial i, durant la segona quinzena de novembre, es faran conferències, taules rodones i un debat.

Després del procés d’estudi de la situació actual dels tres nuclis, que ha dut a terme l’empresa especialitzada Intueri Consulting conjuntament amb les opinions d’agents econòmics, ara s’obre una etapa de reflexió i debat de la mà d’experts i del contrast amb altres experiències i destinacions.

L’objectiu és aprofundir i avançar cap a les propostes d’actuació més adients pel futur del municipi d’acord amb la transformació del perfil dels clients i de les seves preferències; l’existència d’altres propostes comercials innovadores, diferenciades i accessibles; i la competència d’altres destinacions que ofereixen experiència i producte.

De les jornades n’ha de sortir un document de conclusions que s’incorporarà en el Pla Estratègic.

El calendari i els continguts

Aquest divendres és el punt de partida de les jornades amb la presentació de les conclusions de la diagnosi del Pla Estratègic de Turisme i Ciutat: Com ens veuen? Com ens veiem? A càrrec de Maria Segarra, sòcia-directora d’Intueri Consulting.

El dilluns 16 de novembre, sota el títol ‘Descobrint el nostre client‘ es presentaran els estudis sobre el perfil del turista de Platja d’Aro i Informació territorial de CaixaBank sobre la despesa turística a Platja d’Aro. En el primer cas, la presentació anirà a càrrec del doctor Lluís Coromina Soler, de la Facultat de Turisme de la UdG, i en el segon cas anirà a càrrec d’Albert Pascual, d’Hotels & Tourism Territorial Catalunya de CaixaBank.

El dilluns 23 de novembre, sota el títol ‘Construint noves experiències‘ es parlarà de propostes Turisme Esportiu, creació i estructuració de producte,  a càrrec d’Agnès Güell, directora de projectes en ExtremTeam i responsable de la secretaria tècnica del Club de Màrqueting de turisme esportiu del Patronat de Turisme Girona Costa Brava; i una taula rodona amb Juan Carlos Arriga, president de BornComerç de Barcelona i Sònia Yebra, presidenta de The Shopping Mile d’Andorra.

El dilluns 30 de novembre, últim dia de les jornades, sota el títol ‘Afrontar el futur’ s’han programat un parell de conferències. La primera, L’Efecte Actitud: l’element que mobilitza i dinamitza l’àmbit personal i el professional, a càrrec de Víctor Küpeers, doctor en Humanitats i llicenciat en Administració d’Empreses, consultor, formador; conferenciant i autor de diversos volums d’èxit. La segona, Esport, arma de construcció massiva: com el seu vincle pot esdevenir promotor per al rendiment econòmic amb Àlex Sanz, exjugador de bàsquet professional, director de l’Spartan Race Espanya, conferenciant internacional, bloguer i responsable de diversos projectes esportius i educatius, com Basketball is Education de la Fundació ”la Caixa”.

Les jornades es duen a terme a la Sala d’Actes del Club Nàutic Port d’Aro. Tanmateix, si el nombre d’inscripcions supera l’aforament permès per la pandèmia, es modificarà l’emplaçament. Les inscripcions presencials s’han de realitzar omplint el formulari que trobareu aquí.

Algunes sessions, com la d’aquest divendres, també poden seguir-se simultàniament pel canal de YouTube de l’Ajuntament. La participació en línia també permet formular preguntes enviant-les prèviament al correu electrònic turisme@platjadaro.com o, en directe, amb missatges de WhatsApp al número de mòbil 685 694 933.

Podeu consultar el programa de cada sessió i disposar de més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.