Tancament perimetral dels municipis el cap de setmana i sense extraescolars, esport i cultura

Mesures extraordinàries que se sumaran a les restriccions que estan en vigor des de fa quinze dies

El Govern de la Generalitat de Catalunya, aquest migdia, ha anunciat un nou paquet de mesures extraordinàries per a frenar els contagis de Covid-19.

A banda de mantenir en vigor les restriccions anunciades fa quinze dies a la restauració, hoteleria i comerç, se’n sumen de noves que també inclouen diferents excepcions.

Les noves mesures són el tancament perimetral municipal de les 6 h del divendres fins a les 6 h del dilluns, el tancament perimetral de Catalunya, la suspensió de les activitats culturals, esportives i extraescolars o que els establiments que superin els 800 metres no podran obrir o hauran d’adaptar-se a la superfície permesa, sempre que no siguin activitats essencials. L’aforament en els establiments que obrin serà d’un 30%.

En el cas de la restauració, es mantindrà l’opció de servei de domicili fins a les onze de la nit, una hora més respecte de la darrera quinzena.

El nou paquet de noves restriccions s’allargaran, com a mínim, quinze dies i entraran en vigor aquest divendres.

Entre les excepcions previstes hi ha els desplaçaments a la feina, portar els nens i nenes a l’escola si estudien en una altra població (els divendres) o cuidar d’una persona amb dependència. Per acollir-se a les excepcions, tal com va passar a la primavera, s’haurà de presentar la documentació necessària per a justificar el desplaçament a les autoritats policials (Policies Locals i Mossos d’Esquadra) que controlaran el compliment de les mesures.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.