Amb l’octubre es posen en marxa moltes activitats formatives, culturals i de lleure

Un conjunt d’activitats mensuals organitzades per l’Ajuntament i les entitats que es podran portar a terme sempre que la pandèmia ho permeti

Amb el primer dia d’octubre, Castell-Platja d’Aro activa bona part de la programació d’activitats i tallers que, en funció de cada cas, tenen una durada diferent. Algunes durant tot el curs 2020-2021.

Aquesta tarda ha començat el Taller d’escriptura, apunts, cròniques i articles literaris a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro a càrrec de l’escriptor, Miquel Martín i Serra. A la mateixa Biblioteca també ha arrancat un Taller de costura avançada i Curs de perfeccionament en l’ús de la màquina de cosir a càrrec d’Adela Figueres.

En el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro han començat les sessions de Ioga per a joves a l’Espai Ayuke. L’activitat fomenta el desenvolupament d’aspectes físics, psíquics i espirituals i està destinat a joves de 14 a 29 anys.

L’àrea d’Esports activa, cada dilluns i dimecres, d’octubre a juny, la proposta ‘Fem Esport! Entrenament funcional i running’. Els dilluns a les sis es fa entrenament funcional (exercicis i moviment per a les tasques diàries) i els dimecres, a la mateixa hora, running (carrera contínua a l’aire lliure).

Benvinguda a La Plaça del Món, aquesta tarda

El Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, aquest dijous, també ha donat el tret de sortida a La Plaça del Món amb la presentació del curs i de les activitats del primer trimestre. La Plaça del Món és un punt de trobada, d’acollida i d’intercanvi per a població de diferents cultures que viuen a la població.

Una agenda repleta de propostes que aniran aflorant amb el pas de les setmanes com les activitats del Punt de Trobada de Gent Gran, Taller d’Scrap en família, Conversa en francès i anglès, Taller d’expressió musical, Taller i demostració de Lindy Hop, Clubs de lectura, Curs d’iniciació a la fotografia, Taller de Lettering, Formació en diverses eines digitals, Curs de fotografia d’anàlisi d’imatge i narrativa visual, Taller infantil · Cistelleria amb paper diari o La Cuina de la Plaça del Món.

Un conjunt d’activitats mensuals que es podran portar a terme sempre que les circumstàncies i el marc normatiu relacionat amb la pandèmia ho permetin.

Podeu consultar les dates, horaris i altra informació sobre les activitats que s’esmenten a la notícia aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.