Novetats discogràfiques setmana del 5 d’octubre

Tornem desprès de l’estiu amb l’industria discogràfica al 100%. Aquest és el repàs de les principals novetats d’aquesta setmana.

Català

Dins el panorama català hem rebut un nou tema dels Llars. Llars és un projecte de veus i guitarres d’Eduard Balaguer i Leticia Martín que va néixer el 2015 i que es retroba el 2019, després d’una intensa pausa i altres projectes, per continuar jugant a expressar-se. ara ens arriba la versió acústica de ‘Parla’m’, tema del seu darrer LP, gravada a La Termo.

LLARS – Parla’m (Acústic)

Marc Amat, cantant, músic i compositor (Olesa de Montserrat, 28 de desembre de 1994), aparta l’ukelele i presenta Fantàstic (Picap, 2020), el seu primer disc de llarga durada. Amb la producció de Dani Ferrer (Love of Lesbian, Mi Capitán, Paula Valls), Amat publica un treball amb 10 cançons amb lletres íntimes en català, melodies lluminoses i sonoritat atmosfèrica. Aquesta és la que ens presenta avui: ‘Al mig de tot’.

MARC AMAT – Al mig de tot (Video Oficial)

Mercat hispà

Les novetats en castellà venen presidides per un duet de luxe. India Martínez i Marc Anthony uneixen les seves veus i es posen romàntics amb ‘Convénceme’

India Martinez, Marc Anthony – Convénceme

I d’un duet a un altre. Aitana i Sebastián Yatra acaben de llançar ‘Corazón sin vida’, l’esperada col·laboració entre els dos artistes. Una cançó amb la qual rendeixen tribut a l’icònic tema d’Alejandro Sanz, ‘Corazón partío’.

Aitana, Sebastián Yatra – Corazón Sin Vida

Internacional

Repassem ara les novetats en anglès. Destaca un nou treball de Sia.
Sia ha compartit una nova cançó deliciosa que es diu “Courage To Change”. La cançó està extreta de la banda sonora del proper debut de la cantant com a directora, que serà protagonitzat per Kate Hudson, Leslie Odom, Jr. i la col·laboradora habitual de Maddie Ziegler. Escolteu-la perquè sonarà molt.

Sia – Courage To Change

Elton John va anunciar una nova col·lecció d’èxits, ‘Elton: Jewel Box’, que serà llançada el 13 de novembre a través de UMe / EMI. L’emblemàtic artista va compartir un tast de la col·lecció, que ell mateix defineix com de ‘rareses’ amb una demo del tema ‘Sing Me No Sad Songs’.

L’extensa recopilació inclou 148 cançons que inclouen talls profunds, rareses i cares B que comencen amb els primers treballs des de 1965 i s’estenen fins al 2019. La col·lecció arribarà en una gran varietat de formats, inclosos vuit CD, quatre LP, tres LP, dos LP, streaming i descàrrega digital, segons uDiscoverMusic.

Elton John – Sing Me No Sad Songs

Aquestes son algunes de les 71 novetats que han arribat aquest dilluns a RPA. Seguiu-nos per descobrir tota la musica que ja roda al 102.7. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.