Comencen les obres per connectar la Via Verda i crear un zona de pas segura

L’actuació va sortir escollida en els Pressupostos Participatius de l’any 2018

Dels quatre projecte que van sortir escollits en els primers pressupostos participatius del municipi, a finals de l’any 2018, aquest encara estava pendent d’execució perquè s’han valorat diferents opcions.

Amb els primers dies de tardor, han començat les obres de construcció d’una escala accessible, amb solera i esgraons de formigó i acabat raspallat. Fins ara, només hi havia una escala de terra adaptada en el terreny i sense pavimentar.

Per ajudar en els usuaris de la Via Verda que es desplacen en bicicleta, també es col·locarà una rampa amb perfil d’alumini per facilitar la pujada de les bicicletes.

A banda de millorar la connectivitat de la Via Verda, el projecte també contempla la creació d’un pas de vianants intel·ligent. Es posarà un semàfor vertical per a la regulació del trànsit vehicular (amb la col·locació de semàfors en cada sentit).

El pas de vianants intel·ligent es reforçarà amb il·luminació horitzontal, vertical i retroil·luminada en estat nocturn. I hi haurà un semàfor horitzontal intel·ligent.

El pas de vianants estarà format per peces prefabricades de formigó i disposarà de llum a terra.

El projecte suposarà una inversió superior als 90.000 euros. També s’havia valorat la possibilitat de crear un túnel per sota la carretera. Però el consistori ho va descartar per motius tècnics, econòmics i de competències supramunicipals.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.