Les dues escoles bressol mantenen el nombre d’infants del curs passat

La setmana passada les famílies van fer uns dies d’adaptació

Aquesta setmana ha començat el curs per a tots els infants de les escoles bressol de Platja d’Aro i Castell d’Aro. La setmana passada, entre dimarts i divendres, es va realitzar el procés d’adaptació dels infants que s’han apuntat aquest any i les criatures que no havien tornat al centre des de l’inici de la pandèmia. Excepcionalment, la setmana passada, els pares i mares van poder accedir a l’interior dels centres per acompanyar als seus fills i filles en el procés d’adaptació. La resta de curs no tenen permesa l’entrada.

A partir d’aquesta setmana, tots els nens i nenes ja acudeixen a les llars d’infants. Altres anys començaven tots a la vegada, però a causa de la pandèmia, enguany, els primers dies s’han restringit al procés d’adaptació.

Professionals, infants i famílies s’enfronten a un curs absolutament atípic per la Covid-19. Des de l’arribada als centres fins a la sortida, tota la comunitat educativa ha de complir estrictes mesures de seguretat i d’higiene.

S’han creat rutes segures, grups estables, s’han delimitat espais per a cada grup estable, tots els àpats es fan a l’interior de l’aula del grup estable, els pares i mares no poden accedir al centre i han de deixar els cotxets en una zona habilitada a l’exterior, es pren la temperatura a totes les criatures abans d’accedir a l’edifici, l’ús de la mascareta és obligatori entre l’equip docent i tot el material es neteja diàriament.

El nombre de nens i nenes inscrits s’ha mantingut respecte al curs passat. Entre l’escola bressol de Castell d’Aro i Platja d’Aro són noranta infants de 0 a 3 anys.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.