Comença una tardor amb propostes de tota mena però evitant grans aglomeracions

La regidora de Turisme, Jenny Xufré, fa un balanç positiu de com ha funcionat l’estiu en el context de la pandèmia

A les 15:31 h ha començat la tardor astronòmica. Aquest any, la nova estació s’allargarà 89 dies i 20 hores, és a dir, fins al 21 de desembre.

Aquesta serà la primera tardor que viurem sota la realitat de la pandèmia i l’ajornament, fins a l’any 2021, d’algunes activitats clàssiques i consolidades a l’agenda tardorenca, com la Festa de la Cervesa o les activitats de Halloween. Podeu recuperar la notícia aquí.

Si l’evolució sanitària no ho impedeix, s’ha mantingut la Castanyada Popular a Castell d’Aro el dimarts 27 d’octubre al Parc de l’Estació, i a Platja d’Aro el dissabte 31 d’octubre al Parc dels Estanys.

L’Ajuntament i les entitats estan preparant una tardor de cultura, formació, oci i lleure que no comportin grans concentracions de gent i on es puguin garantir les mesures d’higiene i seguretat. Tallers, exposicions, treballs manuals, actuacions musicals, cursos, cuina, activitats a la Biblioteca i molt més ompliran cada dia el municipi d’opcions per a no quedar-se a casa.

També s’està estudiant un format adaptat a la normativa Covid-19 per a la segona edició de la Fira de Playmobil que, si s’acaba celebrant, tindrà lloc al desembre (l’any passat es va fer als vols de Tots Sants).

Podeu consultar l’agenda 365 de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró aquí.

D’altra banda, la regidora de Turisme, Jenny Xufré, en una entrevista dissabte passat a Ràdio Platja d’Aro, va fer un balanç positiu de la temporada d’estiu, en un context extraordinàriament complicat a causa de la pandèmia.

La regidora va explicar que les sensacions, amb tots els matisos i múltiples realitats que s’han viscut, en general, apunten que l’estiu 2020 ha anat millor del qual es podia esperar inicialment, i ara cal enfrontar una tardor, adaptada a l’evolució de la pandèmia, però amb els mateixos objectius d’altres temporades.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.