Albert Bramón, subdelegat del govern espanyol a Girona, visita les obres del Passeig Marítim de Platja d’Aro

El govern municipal s’ha compromès a impulsar en els pròxims anys la reforma de tot el Passeig Marítim

Durant la darrera setmana, s’estan duent a terme les obres més importants de reforma del tram més afectat per Glòria en el Passeig Marítim de Platja d’Aro.

Des del dilluns, 14 de setembre, la maquinària pesant ja treballa a la Platja Gran.

L’actuació va a càrrec del Ministeri per a la Transició Ecològica i aquest matí ha visitat les obres Albert Bramón, subdelegat del govern espanyol a Girona, acompanyat de l’alcalde, Maurici Jiménez, la regidora d’Acció Territorial i Urbanisme, Montse Rovira i el regidor d’Infància, Joventut i Esports, Pedro Torres.

Totes les parts han destacat la importància de les obres, que tenen un pressupost global d’1.750.000 euros, perquè no només serviran per arreglar el passeig en el tram on s’actua, sinó que també servirà per reforçar-lo i modernitzar-lo estructuralment per evitar que nous temporals el facin malbé novament, s’instal·larà nou enllumenat més sostenible i es renovaran diversos serveis. Podeu veure el projecte aquí.

En aquesta fase, només s’actuarà a la franja sud de la Platja Gran, però la substitució dels fanals que hi ha damunt la sorra s’aplicarà a tota la platja, una inversió que assumirà directament el consistori i tindrà un cost d’uns 750.000 euros.

El govern local també s’ha compromès a impulsar en els pròxims anys, la reforma i modernització de tot el Passeig Marítim.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.