Últim cap de setmana d’ampliació de la zona de vianants a les avingudes de S’Agaró i Cavall Bernat

A partir d’aquest dilluns es manté en suspensió la zona blava en els mateixos trams i continuen oberts els aparcaments gratuïts alternatius

Aquest diumenge ha estat l’últim dia de l’estiu 2020 que bona part de les avingudes de S’Agaró i Cavall Bernat s’han tancat al pas de vehicles, de les cinc de la tarda i fins a quarts de dues de la matinada, per a convertir-se en zones de vianants.

L’ampliació de les zones de vianants es va posar en marxa l’1 de juliol amb la voluntat de crear zones de pas més segures en el context de la pandèmia. Molts establiments han instal·lat les seves terrasses sobre l’asfalt i les places de zona blava.

Deu setmanes consecutives on el cor de Platja d’Aro ha presentat una imatge totalment nova i l’Ajuntament no descarta que es pugui repetir en el futur, un cop s’hagi avaluat l’experiència entre sector públic i privat en els pròxims mesos.

A partir d’aquest dilluns, continuarà suspesa la zona blava en els trams on s’han aplicat les restriccions i els establiments d’hoteleria i restauració mantindran lliures de taules i cadires els metres més pròxims a les seves façanes. Els aparcaments provisionals dels Estanys i l’antiga discoteca Paladium continuaran oberts fins a finals de setembre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.