Magnífic paper d’Anna Agustí i Josep Companyó en el primer rallye de regularitat per clàssics en la normalitat Covid-19

El IV Clàssic Pla de l’Estany es va celebrar aquest dissabte amb la base a Cornella de Terri

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la quarta edició del Clàssic Pla de l’Estany que ha aplegat una quarantena de participants. El Rallye forma part de copa gironina de regularitat i l’organitza l’Associació Comarcal de Vehicles de l’Empordà. El recorregut es va dividir en dotze trams cronometrats i 260 quilòmetres. La majoria del recorregut es va concentrar a la comarca del Pla de l’Estany però també van trepitjar l’asfalt de les comarques veïnes de l’Alt Empordà, Gironès i Garrotxa.

Un retorn molt esperat per a tots els equips perquè la copa gironina de regularitat es va haver d’aturar per la pandèmia, després de disputar-se un parell de proves entre els mesos de febrer i març.

L’equip local de l’escuderia Mediterrània, d’Anna Agustí i Josep Companyò, que corren amb un Peugeot 205 Rallye, en aquest retorn de la copa, han fet un paper molt destacat quedant primers de la seva categoria i segons a la general.

Ells mateixos han explicat que va ser ”un rallye molt disputat des dels primers quilòmetres, on sempre estàvem a les posicions capdavanteres lluitant pel triomf, i que vàrem poder acabar fent l’scratch a l’últim tram. Va ser molt intens perquè vam sortir a les cinc de la tarda i vam acabar-lo a les onze de la nit”.

Els protocols de la Covid-19 van impedir que, un cop acabada la prova, es fes el tradicional sopar i lliurament de premis, que rebran a casa directament.

Malgrat tot, es mostren molt satisfets d’haver-se pogut retrobar amb els companys d’afició, sempre respectant les mesures previstes per evitar la transmissió del Coronavirus.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.