Últims dies per veure l’obra d’Ángel Camino a la Masia Bas

‘Ángel Camino en el camí… i encara aprenc’ es pot visitar fins al 13 de setembre

L’exposició d’Ángel Camino es divideix entre el Parc dels Estanys i la Masia Bas.

La mostra de la Masia Bas, formada per escultures i gravats, estarà oberta al públic fins al 13 de setembre, La inauguració va tindre lloc el 18 de juliol.

Conxita Oliver, membre de l’Associació Internacional de Crítics d’Art, defineix la mostra com “obra tridimensional i gràfica, algunes no exposades anteriorment, de les sèries Temblores, Vacíos, En el Bosque, Prisiones Emocionales, Paisajes i Goya. A través d’aquest diàleg creatiu es pot resseguir un trajecte pels materials, configuraicons i tècniques des del 1982 fins a l’actualitat”.

Oliver afegeix que “l’interès per la forma construïda l’ha fet extensiva també al camp del gravat. L’obra gràfica esdevé un dels fenòmens més enriquidors i personals del treball expressiu dels artistes contemporanis”.

“Una aventura plàstica, un cap de recerca, d’experiència i de creació que, de la mateixa manera que una obra tridimensional, es va construint en diferents fases que interpreten les diverses aportacions i intencions de l’artista”, conclou la representant de l’Associació Internacional de Crítics d’Art.

D’altra banda, les escultures de gran format d’Ángel Camino en el Parc dels Estanys es poden visitar fins al 7 de febrer de 2021 dins l’horari d’obertura del parc.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.