Ruixats i baixada de temperatures per començar una setmana de pont

L’estació meteorològica de Castell d’Aro ha registrat més de set litres per metre quadrat

Aquest dilluns ens llevem amb un cel ben carregat de núvols amenaçadors, després d’una matinada amb pluges intenses que han deixat a la Vall d’Aro 5.4 mm. Una quantitat d’aigua que se suma als 1.7 mm que han caigut aquest diumenge.

Un embossament d’aire fred que també provocarà una baixada de les temperatures d’uns quatre o cinc graus respecte als últims dies a casa nostra.

La resta de la setmana serà variable, amb la possibilitat que s’emboliqui novament l’escenari meteorològic entre dimecres i dijous. Aquest dimarts hi haurà una treva i durant el pont de la Diada els mapes d’aquest dilluns indiquen que el temps s’estabilitzarà i serà més assolellat.

Aquesta setmana el temps és clau a Castell-Platja d’Aro perquè hi ha moltes activitats a l’aire lliure amb la celebració de la Festa Major de Castell d’Aro fins dissabte, la celebració de la 20a Botiga al Carrer els dies 11, 12 i 13 o la Festa de Germanor del Ridaura els mateixos dies amb una dotzena d’activitats per a tota la família.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.