A partir d’avui no obriran els locals d’oci nocturn i el sector se sent desemparat i desinformat

Els empresaris afectats han convocat una assemblea el pròxim dimarts per abordar les conseqüències de la suspensió i quines accions emprendran

A partir d’avui, no poden obrir al públic els locals i establiments que desenvolupen les activitats de discoteca, sala de ball, sala de festes amb espectacle, bar musical, karaoke, discoteques de joventut i establiments d’activitats musicals de règim especial i establiments públics amb reservats annexos.

També se suspenen les activitats musicals amb pistes de ball o espais habilitats fora dels establiments establerts en l’apartat precedent, tal com s’explicita a la resolució SLT/2782/2020, de 19 d’agost, que modifica la Resolució SLT/2073/2020, de 17 d’agost, per la qual s’adopten mesures extraordinàries al territori de Catalunya per a l’aplicació de l’Acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut de 14 d’agost de 2020, sobre la declaració d’actuacions coordinades en salut pública per a la contenció de la pandèmia de COVID-19.

Reunió celebrada a finals de juliol entre Ajuntament, Policia Local i Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci per abordar la suspensió de l’oci nocturn

Desemparats i desinformats

El president de l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Jordi Díaz, diu que “el tancament dels locals i establiments d’oci nocturn fa molt mal a la població i afecta a moltes famílies i llocs de feina’.

Jordi Díaz diu que se senten “desemparats i desinformats”. Dimarts vinent, 25 d’agost, han convocat una trobada a la qual assistiran els empresaris afectats per estudiar possibles solucions i quines accions han d’emprendre.

L’alcalde, Maurici Jiménez, diu que “la seguretat és la prioritat, però que la conseqüència és el tancament d’un sector cabdal pel municipi. L’oferta de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró no s’entén sense l’oci nocturn i pot afectar l’arribada de turisme”.

Podeu consultar la resolució del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya aquí.

Totes les mesures que han entrat en vigor aquesta setmana

La suspensió de l’oci nocturn se suma a les mesures extraordinàries que van entrar en vigor a començament de setmana com la recomanació de limitar les trobades socials i nombre de participants; garantir la distància interpersonal en els establiments d’hoteleria, restauració i terrasses, així com en els bars i restaurants de platja; el tancament dels establiments a la 1:00 hores com a màxim, sense que es puguin admetre nous clients a partir de les 00:00 hores; o la prohibició de fumar en la via pública o en espais a l’aire lliure quan no es pugui respectar una distància mínima interpersonal d’almenys 2 metres.

Podeu consultar la notícia aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.