Adaptant-se a les noves mesures extraordinàries per a contenir la Covid-19

Les mesures han entrat en vigor aquest dimarts un cop publicades en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya

El paquet de mesures extraordinàries que ha entrat en vigor en les darreres hores per a l’aplicació de l’Acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut de 14 d’agost de 2020, inclou recomanacions de caràcter general i restriccions en activitats d’hoteleria i restauració.

En l’àmbit de les recomanacions de caràcter general, Recomanacions de caràcter general, s’aconsella a la ciutadania la limitació de les trobades socials fora de grup de convivència estable i que les trobades socials es limitin a un màxim de 10 persones.

En l’àmbit de les restriccions en activitats d’hoteleria i restauració, els establiments d’hoteleria, restauració i terrasses, així com en els bars i restaurants de platja, han de garantir la distància interpersonal mínima d’1,5 metres en el servei de barra, una distància mínima entre taules o agrupacions de taules, d’1,5 metres, amb un màxim de 10 persones per taula o agrupació d’aquestes. La taula o agrupació de taules que s’utilitzen amb aquesta finalitat han de ser d’acord amb el nombre de persones que permeti respectar la distància mínima de seguretat interpersonal.

També s’estableix un horari de tancament dels establiments a la 1:00 hores com a màxim, sense que es puguin admetre nous clients a partir de les 00:00 hores.

Tampoc es pot fumar en la via pública o en espais a l’aire lliure quan no es pugui respectar una distància mínima interpersonal d’almenys 2 metres. La limitació també afecta l’ús de qualsevol altre dispositiu d’inhalació de tabac, pipes d’aigua, catximbes o assimilats.

L’incompliment de les mesures pot constituir una infracció administrativa que pot comportar una sanció. Podeu consultar la resolució del Departament de Salut aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Adaptant-se a les noves mesures extraordinàries per a contenir la Covid-19”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.