El millor tennis femení nacional i internacional a Castell-Platja d’Aro

Durant tota la setmana se celebra el 1r Torneig Lliga Mapfre de Tennis Femení

21 de les 25 millors jugadores de tenis de l’Estat i jugadores internacionals classificades en el rànquinng WTA (la principal organització de tennis femení del món que regeix els tornejos i circuits) participen des d’aquest diumenge i fins al pròxim, 19 de juliol, a la primera edició del Torneig Lliga Mapfre de Tennis Femení.

La primera seu de la lliga femenina, que està formada per tres tornejos, són les pistes d’El Club Tennis d’Aro de Platja d’Aro.

Fins aquest dimarts es disputen els partits de la fase prèvia, i de dimecres fins el cap de setmana, el quadre final. L’accés en els partits és lliure i les mesures de la Covid-19 han obligat a reduir a una tercera part l’aforament que, en condicions normals, és de prop d’un miler de persones.

Aquest dilluns a la tarda al Club Tennis d’Aro

Cal destacar la presència de la suïssa Jil Betlem Teichmann (núm. 63 de la WTA), Sara Sorribes (núm. 83 de la WTA), la palafrugenca Aliona Bolsova (núm. 102 de la WTA), Lara Arruabarrena (núm. 149 de la WTA) o l’andorrana Vicky Jiménez, de 14 anys, número 1 del món en categoria Júnior i guanyadora del darrer Open d’Austràlia de la modalitat.

De terres gironines hi participen la blanenca Marina Bassols i l’olotina Júlia Payola.

La repercussió mediàtica del torneig platjarenc també és important perquè les semifinals i la final seran retransmeses en directe pel canal televisiu Teledeporte.

El torneig el promou la Reial Federació Espanyola de Tennis amb el suport de la Federació Catalana de Tennis, Magistertennis i de l’Ajuntament. La dotació econòmica del torneig és de 24.000 euros.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.