Novetats discogràfiques setmana del 13 de juliol.

Insisteix la calor i segueixen arribant moltes novetats a la nostre discoteca. 70 nous temes ja sonen des d’aquest dilluns al 102.7

Català

Com sempre comencem repassant les novetats més destacades en català. Tenim nou treball de Blaumut, als que podrem veure ben aviat a La Santa de Santa Cristina d’Aro. Es tracta del segon senzill de l’àlbum ‘0001’ i porta per nom ‘Ara, aquí, present’ Aquí teniu el vídeo-clip;

Blaumut – Ara, aquí, present

Gertrudis ha publicat fa uns dies el videoclip de la cançó remix “T’he imaginat tant”, que compta amb la col·laboració del cantant Vic Mirallas. Sona així:

Gertrudis – T´he Imaginat Tant

També hem rebut els darrers treballs de Buhos, amb ‘El dia de la victoria’ i de Guillem Soler, amb un senzill que porta per nom ‘Lluny d’aqui’.

Mercat hispà

Les novetats en castellà venen liderades per Macaco que segueix oferint la seva música per aportar un granet de sorra en la lluita contra el coronavirus. Aquesta vegada ho fa a través d’un cant a una història d’amor, la que el cantant té amb la seva Barcelona natal.

L’artista llança ‘Barcelona Torna’, una cançó sobre la ciutat comtal que ha compost per a una famosa marca de cervesa catalana els beneficis obtinguts amb la mateixa seran destinats a la investigació de la CoVid-19.

Macaco – Barcelona Torna

Fa unes setmanes escoltàvem “SKR”, primera cançó de què serà el nou treball dels mexicans Zoé, “Sonidos de Karmática Resonancia”, avui li toca el torn a un segon single que deixa molt clares les intencions musicals de el grup de cara a aquest pròxim treball.
‘Fiebre’ és una cançó amb tornada rotunda i que s’aixeca sobre uns teclats molt vius que aporten uns aires diferents a la proposta de Zoé, que donen un pas més endavant de cara al llançament del seu nou àlbum, “Sonidos de Karmática Resonància” , encara sense data clara de publicació.

Zoé – Fiebre

Internacional

Anem a repassar les principals novetats en anglès. Com no, comencem per ses satàniques majestats, ara que està de moda la reialesa, per presentar el més nou de Rolling Stones. La icònica banda britànica va llançar fa pocs dies “Criss Cross”, el seu segon tema en temps de pandèmia. Aquesta cançó surt a llum després que a l’abril hagin compartit “Living In A Ghost Town”. El single és la revisió d’una cançó gravada en 1972 en els estudis Dynamic Sound de Kingston. Llavors, tenia com a destí dir-se “Criss Cross Man” i estar inclosa en el disc “Goat Head Soup” (1973), però finalment això no va succeir.

The Rolling Stones – Criss Cross

Un altre veterà que presenta disc és Bon Jovi. Bon Jovi ha ofert aquest divendres passat un nou tastet del seu proper àlbum d’estudi, “Bon Jovi 2020”, que porta per títol “American Reckoning” i ofereix “una visió crítica d’aquest impactant i històric any”, inclòs l’assassinat del seu compatriota George Floyd.

Bon Jovi – American Reckoning

Altres novetats internacionals son Katy Perry amb ‘Smile’, Meghan Trainor ens porta el seu darrer treball ‘Make you dance’, Sam Smith amb ‘Fix you’ i Becky G que ens presenta ‘My Man’.

Aquestes i moltes altres ja roden per tu a la nostre emissora. Ja saps, 24 hores de la millor música del planeta. Bona setmana amics!!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.