Establiments de Platja d’Aro entre els primers en obtenir el certificat “safe tourism”

El segell el promou l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE) i assegura la implementació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut davant el COVID-19

Els establiments del grup Aromar Hotels & Restaurants han estat dels primers a Catalunya en obtenir el “safe tourism certified”, el segell promogut per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE) com a prova de la implementació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut davant la COVID-19. Concretament, han estat els hotels Aromar, Costa Brava i Platja d’Aro i els restaurants Aradi i La Riera, tots ells ubicats a Platja d’Aro. De fet, Aradi i La Riera són 2 dels 3 únics establiments de restauració a Catalunya que ja estan certificats en “safe tourism”.

El “safe tourism certified” és un segell voluntari al qual el grup s’ha adherit amb l’objectiu d’acreditar el seu ferm compromís per continuar generant confiança als seus clients, col·laboradors i treballadors en la represa de l’activitat post COVID. Els nous protocols establerts, que engloben plans de contingència i plans operatius, han estat verificats per auditories externes que acrediten un compliment íntegre de les directrius marcades per l’Organització Mundial de la Salut (OMS). L’auditoria l’ha dirigit l’empresa Criteris, a través de la consultora Violant Blanco, gestora de qualitat i de medi ambient.

Pla de contenció COVID safe

Els hotels del grup han implementat un rigorós i exhaustiu pla de contenció COVID safe que inclou un sistema de desinfecció íntegre, en el qual s’intensifiquen els processos de neteja de totes les zones i de totes les habitacions dels establiments. El pla també contempla l’impuls del nou sistema de check-in online, l’adaptació de la distribució dels espais per garantir la distància física, el desenvolupament de nous sistemes d’estructuració de l’àrea de Food & Beverage per garantir la seguretat alimentària, els sistemes de protecció i la incorporació de material higiènic i sanitari amb gels hidroalcohòlics i EPIs per a treballadors, clients i col·laboradors, entre altres.

A més, el grup ha incorporat un extens programa de formació per tot l’equip que informa dels nous protocols adoptats i ha integrat una nova figura dins l’staff per a assegurar que es compleixin els protocols i s’extremin les precaucions, el security manager.

(Font: Grup Aromar)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.