Gentada i primeres rebaixes d’estiu

Botigues i terrasses plenes ofereixen una imatge de normalitat que feia setmanes que no es veia

Aquest dissabte a la tarda, els eixos comercials de Platja d’Aro bullien de gent. Voreres, botigues i terrasses plenes de gent. I el trànsit dens. Hotels oberts. Parcs infantils amb criatures. Primers cartells de les Rebaixes d’Estiu en alguns aparadors. Una imatge típica dels mesos d’estiu a Platja d’Aro.

Amb l’etapa de represa s’ha fet el pas definitiu cap a la normalitat, sota les noves normes socials de la Covid-19, però amb una reconfortant sensació de normalitat, que també posa a prova a tota la comunitat i visitants davant del repte de contenir el risc de contagi del Coronavirus. Tinguem seny i gaudim de la nostra normalitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Gentada i primeres rebaixes d’estiu”

  1. Aveure si aquesta normalitat que es diu.. surt bé… per què personalment tinc els meus dubtes.. ahir mateix vaig veure una cam rera jove fer-se patrons a tota una colla de joven abans de treballar.. Així que solament espero que surti tot bé.. per tothom

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.