Platges amb banyistes d’arreu de Catalunya en el primer cap de setmana sense restriccions de mobilitat

L’operació sortida de Sant Joan també està essent esglaonada

L’ambient estival d’aquest dissabte, a poques hores perquè comenci l’estiu 2020, amb un dia molt assolellat, 25 graus al migdia i l’aixecament de les restriccions de mobilitat entre les quatre demarcacions catalanes amb l’entrada en vigor de l’etapa de represa, fa que moltes famílies hagin decidit desplaçar-se fins a Castell-Platja d’Aro per a gaudir de les platges, del comerç, la natura, etc. i reobrir moltes segones residències.

Un primer cap de setmana d’estiu que coincideix amb l’operació sortida de Sant Joan, que està essent esglaonada, i la primera oportunitat per a moltes famílies, des de fa mesos, per a sortir de la seva demarcació.

Des de primera hora, les platges de Castell-Platja d’Aro s’han anat omplint de banyistes de totes les edats que han pogut comprovar que està tot pràcticament a punt per completar, a partir de la setmana vinent, el procés de posada en marxa de les mesures de control d’aforament a la sorra amb la presència d’acomodadors que regularan l’accés a les platges.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.