Els grans centres d’oci redueixen l’aforament per a garantir la màxima seguretat

L’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez, aquest migdia ha visitat el parc aquàtic Aquadiver i parc d’atraccions Pp’s Park

Instal·lats en la fase 3 des d’aquest dilluns, els centres d’oci i lleure més grans de la població, amb aforaments de centenars i milers de persones, ho tenen tot pràcticament a punt per a una reobertura sota la normalitat de la Covid-19.

Aquest divendres, a les cinc, començarà la temporada al parc d’atraccions Pp’s Park de Platja d’Aro. I dissabte, 27 de juny, grans i petits podran tornar a lliscar i remullar-se a l’àmplia oferta d’atraccions d’aigua del parc aquàtic Aquadiver.

Aquest migdia, ambdós centres d’oci, han rebut la visita de l’alcalde, Maurici Jiménez, el qual els ha mostrat tot el suport de l’Ajuntament en el procés de reactivació de la seva activitat i ha volgut agrair-los tot l’esforç que s’està fent des de l’àmbit privat per a projectar una imatge de destí turístic de màxima seguretat compatible amb el lleure familiar de la millor qualitat.

Fins a un 50% de reducció en l’aforament

El parc aquàtic Aquadiver, a banda de totes les millores que es realitzen al parc cada any, ha implantat un protocol de seguretat que comportarà una reducció d’un 50% l’aforament. Tal com expliquen des d’Aquadiver, l’aforament el limita cada temporada a 4.900 persones. Aquest estiu, en el marc de les mesures per a prevenir la propagació de la Covid-19, es limitarà en els 2.450 visitants. L’objectiu, donada l’extensió del parc, és garantir el distanciament. Una mesura que s’acompanyarà d’altres com extremar les mesures d’higiene i desinfecció. Podeu consultar totes les mesures aquí. També han creat diferents promocions amb motiu de la reobertura a partir del 27 de juny.

El Parc d’atraccions Pp’s Park també reduirà l’aforament, en compliment de la normativa impulsada per les autoritats. Durant la fase 3 serà del 50% i a partir de la nova normalitat del 75%. L’aforament normal és d’un miler de persones i aquest estiu serà, com a màxim, d’unes 750 persones. També s’han adoptat mesures per garantir el distanciament i la seguretat. Podeu consultar-les en aquesta notícia que vam publicar divendres passat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.