Més de 550 infants i joves es preinscriuen als Casals d’aquest estiu

El nombre de preinscripcions supera de molt l’oferta de places d’aquest estiu condicionada per la Covid-19

Aquest dilluns s’ha començat a notificar a les famílies que han estat admeses, quin és el procediment que han de seguir a partir d’ara per a formalitzar la inscripció i confirmar la plaça assignada.

En una entrevista a Ràdio Platja d’Aro, el regidor d’Infància, Joventut i Esports, Pedro Torres, ha reconegut que no hi haurà plaça per tothom perquè la demanda, com cada any, és molt alta. I el nombre de places, per a garantir el compliment de la normativa de distanciament i seguretat relacionada amb la Covid-19, ha provocat una reducció del nombre de places respecte a altres anys.

Uns 300 nens i nenes s’han preinscrit en els Casals d’Estiu. I les places disponibles, incloses les places que es reserven a famílies amb situació de vulnerabilitat, són 210.

A la resta de Casals (Esportiu, Jovestiu i Tecnològic) el nombre d’inscripcions és similar al nombre de places disponibles.

El regidor, Pedro Torres, ha dit que l’objectiu de l’Ajuntament és cobrir totes les places disponibles i, les famílies que no puguin accedir a la seva primera opció, tinguin la possibilitat d’apuntar als seus fills i filles a altres casals, si queden places lliures. Aquest any s’ha estrenat un nou barem de puntuació per assignar les places.

En el marc de la Covid-19, el consistori ha ampliat la quantitat d’espais on es realitzaran els Casals d’Estiu. Els grups seran molt reduïts i s’aplicaran els protocols previstos. El regidor també ha fet una crida a les famílies perquè siguin col·laboratives i, per exemple, acompanyin els seus fills o filles fins a la porta del Casal i no se’n vagin fins que la criatura hagi superat el control de seguretat. Si es detecta algun cas amb símptomes de Covid-19, la criatura haurà de tornar a casa o s’haurà de quedar sol confinat en un espai especial del mateix casal.

Podeu recuperar l’entrevista aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Més de 550 infants i joves es preinscriuen als Casals d’aquest estiu”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.