Novetats discogràfiques setmana del 15 de juny

A punt d’abandonar aquesta estranya primavera, ens arriben 70 nous temes que ja sonen al 102.7 de la FM. Ens acompanyes a repassar el més destacat?

Català

Avui en català hem tingut moltes entrades. Litus és un músic especialitzat en versions. Avui ens arriba aquesta versió del ‘Temps de canvis’ un tema que va popularitzar la Beth i que ara interpreta el seu autor.

Litus – Temps de canvis

De l’Egarenc Litus a un ex-triunfito. a Després del seu pas per l’acadèmia d’Operación Triunfo, on va compartir edició amb en Miki Núñez o en Carlos Right, el mallorquí Joan Garrido va publicar un parell de singles ‘Ni me va’ i ‘Simplemente tú’. Ara ens porta en català un tema anomenat ‘L’altre fase’.
Sorgida del confinament, parla de les pors i les ganes de veure a les persones que més estima.

El grup POPS, format per Xavier Fernández, Frank Martínez i Moi Vázquez, presenta el segon treball, ‘Mar i Muntanya’ (La catenària, 2020). Dos anys després del seu debut discogràfic, ‘La Mar Salada!’ (Picap, 2018), en què es posicionàven com un grup pop, POPS es reafirma en aquest nou disc com una banda de rock amb base pop amb cançons ballables i enèrgiques. Avui hem rebut tres dels senzills d’aquest treball; ‘El cor de l’univers’ ‘Mar i Muntanya’ i ‘Som eterns’.

Mercat hispà

Repassem ara les novetats en castellà. Comencen amb l’enèsima colaboració entre artistes. En aquest cas l’argentí Fito Páez s’ha associat amb un munt d’artistes per presentar el seu nou treball que conté nou temes nous i que porta per nom ‘La conquista del espacio’. El primer senzill que ens arriba es diu ‘Gente en la calle’ i l’interpreta amb la també argentina Lali Espósito. Així sona aquest ‘Gente en la Calle’

Fito Páez y Lali – Gente en la Calle

A finals de 2019, Rulo i La Contrabanda tornaven al mercat amb ‘Basado en hechos reales’, quart àlbum de la seva trajectòria. Dins del mateix, vam poder gaudir en el seu moment de ‘Todavia’, un dels senzills més emblemàtics del projecte. Avui, rebem una nova versió d’aquell tema amb una companyia de luxe: Álvaro Urquijo, mític vocalista de Los Secretos.

Rulo y La Contrabanda – Todavía ft. Álvaro Urquijo

Internacional

Anem al mercat anglosaxó per repassar les novetats més destacades. L’onzè àlbum d’estudi de Norah Jones, ‘Pick Me Up the Floor’, ja està al mercat. Divendres, la cantant i music va compartir un nou vídeo amb el tema ‘To Live’, juntament amb la notícia del llençament del LP.

Norah Jones – To Live

Keith Urban, guanyador 4 cops dels Grammys, ens presenta un seguit de cançons que formaran part del llarga durada que veurà la llum a la propera tardor. Avui ens arriba aquesta; ‘Polaroid’

Keith Urban – Polaroid

Per acabar, un record per nostàlgics. Si teniu certa edat recordareu un tema que va ser un autèntic hit als 80, es deia ‘I Like Chopin’ i ens la portava un paio anomenat Gazebo. Ara ens presenta una versió actualitzada que porta per nom ‘I Like Chopen 2020’ i que l’autor dedica a tots els sanitaris i metges que han lluitat contra el Covid-19. Aquí la teniu:

Gazebo – I Like Chopin 2020

I això és tot per avui amics. També hem rebut els darrers treballs de l’Elvis Costello, un treball anomenat ‘No Flag’, Faithless ens porten ‘Let the Music Decide’, Erasure presenten ‘Hey Now (Think I Got a Feeling)’ i Travis ens fa arribar els seu darrer treball que porta per nom ‘A Ghost’.

Aquestes i moltes més ja sonen des d’avui al 102.7 de la FM i per tot el món per mitjà d’internet i les diverses aplicacions. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.