La terrassa a l’aire lliure més gran de la Costa Brava a La Santa de Santa Cristina d’Aro

L’esdeveniment se celebrarà del 17 de juliol al 30 d’agost

El Coronavirus ha fet caure de l’agenda d’estiu un munt d’esdeveniments. Però, en el cas de La Santa de Santa Cristina d’Aro, l’ha feta més forta i més gran. Els seus responsables volen convertir-la en la terrassa a l’aire lliure més gran de la Costa Brava i, per a fer-ho possible, s’habilitaran 9.000 metres quadrats addicionals de terrasses i zones verdes per aconseguir que la visita a La Santa sigui una experiència de la màxima qualitat i seguretat.

Més de 20.000 metres quadrats d’oci, entreteniment, moda i gastronomia per a gaudir de l’estiu, en família o amb amics.

Julio Rico, director de La Santa, diu que les circumstàncies excepcionals no han fet perdre gens la il·lusió a l’equip de La Santa i preparen una quarta edició on els visitants seguiran gaudint d’un lloc de somni, idíl·lic, romàntic i espaiós, amb total seguretat i amb el mateix esperit de tots els estius dels plàcids vespres de juliol i agost en aquest racó màgic de Catalunya.

La Santa va néixer el 2017 com un espai d’oci i entreteniment gastronòmic i cultural, un racó multidisciplinari per a tots els públics en el qual gaudir d’una àmplia oferta d’oci, cultura, menjar, copes, art, moda, espectacles i performances de diversos formats.

De mica en mica, l’esperit de La Santa ha anat evolucionant cap a un espai consagrat a l’oci transversal, que aquest estiu posarà l’accent en la gastronomia de proximitat amb catorze terrasses a l’aire lliure
amb iniciatives culinàries singulars i d’alta qualitat on gaudir d’una cuina eclèctica i solvent. Els grans concerts de sempre es transformaran aquest any en concerts acústics en petit format i en actuacions de música en viu en format intimista, que respectaran les noves condicions d’aforament i les distàncies de seguretat de cada espai.

Com cada any, s’ha dissenyat una oferta gastronòmica singular. Des de fa quatre anys, la gastronomia Es un dels grans pilar de La Santa i no deixa a ningú indiferent. Aquest estiu, hi trobarem una bona representació de cuines de món i de l’àmbit local de la mà de consolidats restauradors –tots ells decidits a fer front a la situació de la millor de les maneres: mitjançant la feina ben feta–, que sumaran esforços per oferir la millor cuina en aquest gran espai verd envoltat de natura on ens sentirem en tot moment segurs i protegits.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.