725.000 euros a la campanya ‘Fem Platja 2020’ per garantir la neteja, salvament, serveis bàsics i informació

La temporada oficial de bany s’estrena aquest cap de setmana

La Platja Gran i les cales de Castell-Platja d’Aro estrenen la temporada de bany 2020 aquest dissabte amb la posada en marxa de tots els serveis. Les mesures vinculades a la Covid-19 s’aniran desplegant durant tot el mes de juny.

El programa ‘Fem Platja 2020’ s’allargarà fins al 27 de setembre i inclou aspectes bàsics com la gestió de la neteja de la façana marítima o el disseny del pla de socorrisme, però també altres relacionats amb els estàndards de qualitat o la informació ciutadana.

Platja Gran, aquest dimarts

Aquest cap de setmana també entraran en servei les primeres mesures vinculades a la normativa social de la Covid-19 com la divisió per sectors de les platges i cales, higienització dels serveis bàsics (lavabos, dutxes i
rentapeus) o la presència de dispensadors públics de gel hidroalcohòlic.

Platja Gran, aquest dimarts

La figura de l’acomodador i acomodadora de banyistes per a controlar l’aforament encara no estarà operativa. En les pròximes setmanes, Policia Local, el servei de Socorrisme i l’equip de Mediadors municipals seran els encarregats de vigilar que es respecten les distàncies entre grups de banyistes i no hi ha aglomeracions.

Platja Gran, aquest dimarts

Per fer front a les mesures Covid-19, el programa ‘Fem Platja’ s’amplia en 250.000 euros i es contractaran 35 informadors i informadores (una quinzena dels quals faran les feines d’acomodació a les platges i cales) que se sumaran a la cinquantena de professionals que, cada any, formen part del programa.

Platja Gran, aquest dimarts

L’ajuntament també preveu renovar diversos guardons de qualitat com la Bandera Blava, el distintiu Q de Qualitat Turística i el Pla de Qualitat en Destí del Baix Empordà a Sa Conca, la Platja Gran i Cala Rovira.

El Camí de Ronda de S’Agaró també opta al distintiu d’Itinerari Blau per a recorreguts que uneixen platges amb Bandera Blava i amb un conjunt d’atractius i serveis.

Passeig Marítim, aquest dimarts

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “725.000 euros a la campanya ‘Fem Platja 2020’ per garantir la neteja, salvament, serveis bàsics i informació”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.