Es reprèn el servei de Xarxa Bus incorporant mesures de seguretat i distàncies

Es manté el recorregut i les 11 parades habituals entre els 3 nuclis

Sota un matí plujós, avui es reprèn el Servei Municipal de Transport Social. Xarxa Bus funciona cada dijous i divendres, entre les 10 a les 14 h i les 15 i 20 h.

L’autobús és gratuït per a determinats col·lectius com jubilats a partir de 65 anys, pensionistes menors de 65 anys, persones amb un grau de discapacitat mínima del 33%, famílies monoparentals i/o nombroses, persones amb necessitat del servei amb informe previ dels Serveis Socials, persones amb uns ingressos inferiors a 605’10 euros/mensuals o 8.471’40 euros/anuals i estudiants amb ingressos inferiors a 1.500 euros/mensuals de la unitat familiar. Aquests col·lectius han de presentar un carnet que es pot sol·licitar a l’àrea de Benestar Social.

El servei es reactiva incorporant un protocol de distàncies i mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19. D’acord amb les mesures de seguretat, higiene i aforament de la fase 2 de la desescalada, el servei s’ha reactivat amb un aforament màxim del 50%, és a dir, un màxim de cinc persones i un espai reservat per a una persona amb cadira de rodes. En circumstàncies normals, el bus té una capacitat d’onze passatgers i dues cadires de rodes.

El recorregut és circular i uneix els 3 nuclis. A Platja d’Aro hi ha parades a l’Ajutament, Centre Cívic Vicenç Bou, Mercat, Serveis Socials, Policia Local, Servei Municipal de Distribució d’Aliments i CAP. A Castell d’Aro s’atura davant l’Oficina d’Atenció Ciutadana i a S’Agaró a l’altura de Correus.

Xarxa Bus es va crear per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans unint els tres nuclis urbans del municipi mitjançant una alternativa de transport públic, de caràcter gratuït, a adreçat a persones amb dificultat de mobilitat, sense vehicle propi o amb manca de recursos econòmics per utilitzar altres sistemes de transport públic o privat.

L’objectiu és facilitar l’accés tant als recursos que ofereix l’Ajuntament (activitats, gestions administratives i serveis municipals) com a d’altres d’àmbit general (mercat setmanal, visites mèdiques, entitats bancàries, etc.).

L’any 2018, el servei es va ampliar a tota la ciutadania i visitants. En aquests casos, s’ha de comprar el bitllet en el mateix bus. El preu del bitllet és de 50 cèntims.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.