Novetats discogràfiques setmana del 1 de juny

Estrenem mes i estrenem 72 nous temes dels que en destaquen uns quants que ara mateix repassarem. T’animes a descobrir-los amb nosaltres?

Català

Dins l’espectre en català, aquesta setmana tenim el més nou dels barcelonins La Folie. Es tracta del tema ‘Torna a mi’ i pertany al LP ‘Com un Ocell’.

Sota el nom de La Plaga N11 hi conflueixen sis joves músics amb el bagatge d’haver format part de bandes com Ojo de Buen Cubero, Los Barrankillos, Esmeralda Collete, Cronopios o Potoma. Junts defensen una proposta actual, de mestissatge i pop-rock, però que acompanyen del seu toc identitari, afegint ritmes de swing o folk a la recepta. Avui estrenem el clip del nou senzill: ‘El Rostre del vent’.

La Plaga N11 – El Rostre del Vent

Per acabar, Falcon & Firkin presenta el darrer senzill, anomenat ‘Ja no hi han hores’ del seu vuitè disc d’estudi titulat ‘Sant Silvestre’, tota una declaració d’intencions per un dia que marca el pas dels anys, i, per tant, el pas del temps.

Falcon Firkin – Ja no hi han hores mortes

Mercat hispà

Saltem a l’escenari en castellà. Novetats importants aquesta setmana. Com aquest temarro de Bunbury, que llança un últim avanç de ‘Possible’, el seu nou llarga durada a publicar aquest mateix divendres. Aquí teniu el videoclip corresponent a la cançó ‘Los términos de mi rendición’.

Bunbury – Los términos de mi rendición

Rosalía va sorprendre als seus seguidors la setmana passada amb el llançament de “TKN”, la seva nova col·laboració amb el raper Travis Scott.
El vídeo, que es troba disponible a YouTube, mostra a la cantant envoltada per un nombrós grup de nens que participen en una gran coreografia mentre que Scott llança unes línies cantades en espanyol. Aquí el teniu:

ROSALÍA & Travis Scott – TKN

Per últim també hem rebut el més nou d’Àlex Ubago, un tema anomenat ‘Te pido otra oportunidad’, també el darrer treball de Indika, sota el títol de ‘Mio’. Tarifa Plana y Los Aslandticos ens presenten el senzill ‘Volveremos’. Kany Garcia & Leiva el tema ‘Oxido’ i Anuel AA amb Enrique Iglesias ens porten un senzill titulat ‘Futbol rumba’.

Internacional

Les novetats internacionals del mercat anglosaxó no queden enrrere, ni en quantitat ni en qualitat. I si no, escolteu aquesta versió que ha enregistrat el veterà Barry Manilow des del confinament d’un vell èxit anomenat ‘When The Good Times Come Again’.

Barry Manilow – When The Good Times Come Again

Més novetats espectaculars. Billie Joe Armstrong, líder de Green Day, porta unes quantes setmanes entretenint als seus fans amb una nova versió cada dilluns. Es tracta d’una iniciativa per a aquests temps de pandèmia que va batejar com «No Fun Mondays». Ara però és la banda al complet la que ha llançat per sorpresa una nova versió. En aquest cas un tema de Blondie per realitzar la seva versió pròpia del tema ‘Dreaming’.

Green Day – Dreaming

I encara us volem portar una novetat més espectacular. En aquest cas es tracta de dos ‘monstres’ de la música. B.B. King i Eric Clapton es varen reunir al 2000 per crear uns dels àlbums més fascinant de la música blues. Ara, apareix una cançó que no va ser inclosa en aquell àlbum, i que sona així:

Eric Clapton and B.B. King – Rollin’ and Tumblin’

Malauradaemnt B.B.King va morir al 2015, però ara podem recobrar un tema inédit.

Arribem al final. Mencionar novetats que no tenim temps ni espai per comentar. Simple Plan presenten ‘I’m just a kid’. Lady Gaga i Blackpink el tema ‘Sour candy’. Ellie Goulding ens porta ‘Power’. O Yusuf, antigament conegut com a Cat Stevens, que ens porta una nova versió del ‘Where Do The Children Play?’.

Això és tot amics. Que tingueu una bona setmana!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.