Retorn a les aules sota estrictes mesures de seguretat i distanciament

Moltes famílies han decidit no portar els seus fills als centres educatius

Amb la fase 2, els centres escolars de Castell-Platja d’Aro han pogut reobrir. Però el retorn es voluntari i moltes famílies han optat per no dur els seus fills als centres i que acabin el curs telemàticament.

Els nens i nenes que han tornat, abans d’entrar al centre, han de superar un estricte control de seguretat com rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic, el professorat pren a cada alumne i adult que accedeix a l’escola la temperatura per a confirmar que no hi ha símptomes de Coronavirus, s’han de respectar uns circuits estipulats pel centre o, a dins a l’aula, asseure’s a la taula assignada per a mantenir la distància de seguretat o l’ús de mascareta si no es pot mantenir la distància, entre diverses mesures.

El primer dia de retorn a l’escola, a més, s’ha de presentar una declaració responsable signada pels pares (com ha estat el cas aquest dimarts dels alumnes de 6è de primària de l’escola Els Estanys).

Un retorn a l’escola sense contingut acadèmic, molt enfocat a l’acompanyament emocional i on els nois i noies realitzen activitats lúdiques i educatives.

Un final de curs híbrid, amb alumnes a casa i a les aules, que també esdevé una mena d’assaig de com serà el retorn a les classes a partir del setembre, encara que els equips directius reconeixen que no poden fer gaires plans perquè tot penja de l’evolució de la situació en els pròxims mesos i quina normativa aplicaran les administracions competents per la posada en marxa del curs 2020-2021.

De moment, totes les mirades posades en el 19 de juny, quan es donarà per liquidat el curs 2019-2020 i començarà un estiu, també, poc corrent.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Retorn a les aules sota estrictes mesures de seguretat i distanciament”

  1. Para que vayan al cole.se necesita el carnet de salud? He llamado y me dices que me llamaran para que me de hora.puede ir mi niño sin el carnet de salud?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.