Novetats discogràfiques setmana del 11 de maig

67 son els temes que han arribat aquest dilluns. Com cada setmana repassem els més destacats. Ens hi acompanyes?

Català

Iniciem com sempre el repàs a la música en català que ens acaba d’arribar. Comencem amb Cesk Freixas, que acaba de presentar ‘Tornar‘ una nova peça des del confinament, que presenta amb el raper Poor Tràmit i la cantautora Marina Freixas, en aquest homenatge a totes les persones de l’àmbit sanitari que lluiten per erradicar la pandèmia de coronavirus.

Cesk Freixas – Tornar

Desde Terrassa ens arriben els Sense Sal. El grup fa una versió confinada de la seva cançó ‘Mira’m als ulls’. Els 8 membres d’aquesta coneguda formació de pop-folk s’han gravat individualment, cadascú des del seu domicili. Així han pogut donar forma a aquest vídeo, realitzat de manera telemàtica.

Sense Sal – Mira’m als ulls

També hem rebut el primer treball d’Aitor Cugat, que fa el debut en solitari amb la cançó “Quan tot acabi”.
El cantant del grup Xeic! fa pocs mesos que resideix a Valls i aquest dimarts ha publicat la seva primera cançó en solitari, enfocada en la situació en què vivim actualment.

Mercat Hispà

Saltem al panorama en castellà i ens trobem amb el més nou de Manolo Garcia. El cantant ha publicat aquest divendres passat ‘Somos Levedad’, el primer avançament del seu doble àlbum acústic i DVD en directe. El doble disc inclourà l’essència dels 55 concerts de la gira acústica que va portar a terme el 2019, entre ells el Festival del Mil·leni al Palau de la Música i al de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) .

Manolo Garcia – Somos levedad acustico

Amb 12 temes entre els quals destaquen ‘Mañana es too late’, ‘Tanto’ i ‘Bésame (como un pez)’, el duo Jesse & Joy llança al mercat l’àlbum ‘Aire’, la seva cinquena producció discogràfica. Jesse & Joy ‘ agafen Aire ‘al tornar amb un disc després de més de quatre anys. El tema que ens presenten es diu ‘Alguien Más’, i sona així.

Jesse & Joy – Alguien más

Mercat Internacional

Es hora de repassar els temes que ens han arribat des de més lluny. Mencionarem, però no posarem el darrer invent de la Cher, una versió de Chiquitita dels Abba, que ens ha deixat un xic fred. Ja l’escoltareu ‘por ahi’. Comencem escoltant material inèdit dels Oasis. Noel Gallagher ha compartit una demo d’una cançó inèdita d’Oasis “Do not Stop …”. L’artista afirma que la va trobar a casa en un CD sense marcar. El seu germà i ex-company de la banda, Liam Gallagher, ha reaccionat a això publicant un comentari en les seves xarxes socials:
“Que jo sàpiga, només hi ha una versió d’aquesta cançó i és d’una prova de so d’Oasis que vam fer a Hong Kong fa uns 15 anys. Aquí la teniu:

Oasis – Don’t Stop..

El tema de Queen ‘We are the Champions’ es va convertir en l’himne del mític concert Live Aid de 1985. En aquella ocasió, va ser el gran Freddie Mercury l’encarregat de posar veu i sentiment a una cançó que simbolitzava la lluita aferrissada contra una altra greu pandèmia. Ara, trenta-cinc anys després, els integrants de Queen s’han unit per interpretar, cadascú des de casa, una nova versió d’aquest tema, convertit ja en un clàssic de el rock. ‘You are the Champions’ (Vosaltres sou els herois) és el nou títol que li han posat a aquesta cançó amb la que tracten d’aportar el seu granet de sorra en aquesta crisi sanitària. Brian May, Roger Taylor i el cantant Adam Lambert han anunciat que destinaran els beneficis a donar suport als treballadors sanitaris que estan en primera línia atenent a les víctimes. Vols escoltar com sona? Dóna-li al play i no et perdis.

Queen + Adam Lambert – ‘You Are The Champions’

I amb aquesta meravella us deixem per avui. Que gaudiu de la setmana sempre amb bona música! Cuideu-vos molt amics!!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.