Novetats discogràfiques setmana del 13 d’abril

L’industria discogràfica no s’atura malgrat els confinaments mundials. Avui hem rebut 65 nous temes que ja sonen a la nostre antena. Et convidem a repassar les principals novetats d’aquesta setmana.

Català

El mercat en català ens aporta aquesta setmana tres novetats destacades. Comencem amb Doctor Prats. Arriba el nou disc del grup de Terrassa i el Vallès: ‘Venim de Lluny’, un disc que és un reflex perfecte del
moment actual com a grup i també com a poble. Una aturada per mirar enrere per poder seguir endavant.

Doctor Prats – Al final tot anirà bé

També hem rebut el més nou de Xarim Aresté que brilla en la primera cançó del seu nou disc, que va sortir al carrer el passat divendres dia 10. Aquest és el videoclip que l’acompanya.

Xarim Aresté – Brilla Per Tu

Tanca l’arribada en català, el més nou del grup barceloní Vuit, que ens porta el tema ‘Sense Podràs’

Mercat Hispà

Les novetats en castellà aquesta setmana venen encapçalades per un dels nostres cantants preferits, Pablo Alborán. La estàvem esperant des que ens la va presentar fa un parell de setmanes i per fi és aquí. La nova cançó inèdita de Pablo es diu ‘Cuando Estés Aquí’, un tema amb molt de significat i amb un fi solidari ja que tots els beneficis de la mateixa es destinaran a UNICEF per combatre el Covid-19. Aquí la teniu…

Pablo Alborán – Cuando estés aqui

Un altre destacat és el vell conegut Sergio Dalma. Com ja sabeu el de Sabadell ha publicat fa poc un àlbum anomenat ’30 y tanto’. Es tracta d’un recopilatori amb les seves millors cançons. Una d’elles és aquest ‘El diablo dentro’ un tema que serveix de primer senzill, tot i que ja coneixem aquesta marxosa cançó des del novembre passat.

Sergio Dalma – El diablo dentro

Internacional

Repassem ara les novetats del mercat mundial en anglès. Tenim moltes i molt bones novetats. Com per exemple aquest tema de Black Eyed Peas, que estrena el tema “Mamacita” amb Ozuna i J.Rey Soul. Els sis vegades guanyadors del Grammy Award s’uneixen a l’artista porto-riqueny de reggaeton i estrella del Trap llatí, Ozuna, un dels artistes llatins més venuts de tots els temps per cantar “Mamacita “.

Black Eyed Peas X Ozuna X J. Rey Soul – Mamacita

Una altra emotiva novetat és aquesta gravació inèdita del plorat Kenny Rogers. Kenny Rogers fa un últim comiat en aquesta emotiva “Goodbye”, una pista recentment redescoberta que ara té un sentit complet.

Escrita per la icona del pop Lionel Richie, “Goodbye” va ser una de les últimes cançons que Rogers va enregistrar durant un breu treball amb Capitol Records. Després de la seva mort, els executius de l’empresa van trobar la cançó i van decidir enviar-la a una ràdio country, un homenatge adequat a una veritable llegenda del país.

Kenny Rogers – Goodbye

Per acabar volem destacar també l’arribada del més nou del productor Kygo en col·laboració amb la cantautora americana Sasha Sloan, un treball anomenat ‘I’ll Wait’. The Weeknd presenten remix del tema Heartless en companyia de Lil Uzi Vert, i Alicia Keys ens regala una versió acústica del tema Underdog, que va presentar en una gala benèfica i que retrata perfectament tot el sentiment cap a la gent que està lluitant cos a cos contra el Covid-19. Amb aquesta meravellosa cançó us deixem. Esperem que us cuideu infinitament. Us necessitem a tots. Fins la setmana que ve!!

Alicia Keys – Underdog (iHeart Acoustic Video)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.