Es reemprenen diverses obres amb el confinament parcial

Amb l’aixecament del confinament total es torna a la situació del 14 de març

Un cop s’ha acabat les vacances de Setmana Santa a Catalunya, avui han tornat a la feina milers de treballadors i treballadores. Des de dissabte a la mitjanit hem tornat a la fase de confinament parcial, dins l’Estat d’Alarma.

El confinament total amb permís retribuïble recuperable va obligar a tot el personal de les activitats no essencials a quedar-se a casa. Durant el confinament total, que s’ha allargat un parell de setmanes, només han pogut anar al seu lloc de feina el personal de les activitats essencials.

A diferència del confinament parcial de les primeres setmanes de l’Estat d’Alarma, en les pròximes dues setmanes, fins al 26 d’abril, tampoc es permet fer obres en edificis habitats. La resta, seguirà tot igual.

Per exemple, a Castell-Platja d’Aro, la nova situació ha permès, aquest dimarts, reprendre les obres del carrer Fleming. Abans de començar a treballar, el personal ha rebut una xerrada relacionada amb les mesures de prevenció que ha d’aplicar per a prevenir el contagi de la Covid-19. També, aquesta setmana, es reactivaran les feines de posada a punt de les platges i front marítim.

Simultàniament, s’han reiniciat obres de caràcter privat com la construcció del nou supermercat Esclat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.