Més de 280 multes a la Vall d’Aro durant la Setmana Santa

L’import mínim de les multes és de 601 euros

Segons ens han informat les diferents Policies Locals de la Vall d’Aro, durant aquesta Setmana Santa, han denunciat a més de 280 persones.

A Castell-Platja d’Aro s’han aplicat 148 multes, a Santa Cristina d’Aro 38 i a Sant Feliu de Guíxols un centenar.

Les persones multades poden presentar un recurs si no estan d’acord amb la sanció.

Castell-Platja d’Aro

Els controls policials de Castell-Platja d’Aro, entre dilluns passat i ahir diumenge, han aturat 1.843 vehicles i 1.923 vianants. En total s’han aplicat 148 multes. Durant la Setmana Santa també s’ha activat un nou sistema de vigilància amb Dron.

Podeu recuperar més dades de Castell-Platja d’Aro aquí.

Santa Cristina d’Aro

A Santa Cristina d’Aro, el dia que més multes van interposar va ser el dilluns 6 d’abril (10 sancions) i el dimarts 7 d’abril (5 sancions). Entre el Dijous Sant i Diumenge de Pasqua se n’han posat 19.

El Divendres Sant, la Policia Local va denunciar a dos joves que havien viatjat de Reus a Santa Cristina d’Aro, per a visitar a un amic. En les seves xarxes socials, la Policia Local expressava d’aquesta manera la seva incredulitat.

“De Reus a Santa Cristina d’Aro 200 km. Com és possible que no hagin trobat cap filtre abans? Alguna cosa estem fent malament.”

Sant Feliu de Guíxols

A Sant Feliu de Guíxols, durant la Setmana Santa, han posat un 140% més de multes respecte a les tres primeres setmanes de l’Estat d’Alarma. Des del 14 de març, a la ciutat s’han aixecat 283 denúncies. En declaracions a Ràdio Sant Feliu, des de la Policia Local de Sant Feliu atribueixen un centenar d’aquestes denúncies a l’activitat de les segones residències durant la Setmana Santa (declaracions del regidor). També han restringit el pas de vehicles a diversos vials per evitar que els conductors burlessin i escapessin dels controls policials.

ABP Mossos d’Esquadra Sant Feliu de Guíxols

Malgrat que també hem demanat el nombre de multes interposades pel dispositiu de l’ABP Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Guíxols, que cobreix tots els municipis de la Vall d’Aro, no ens han pogut facilitar la dada perquè, actualment, la Conselleria d’Interior no proporciona dades específiques de cada Àrea Bàsica Policial.

Protecció i servei a la població

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma, tots els cossos de seguretat han fet un gran esforç per adaptar-se a la nova situació.

En el cas de les Policies Locals de la Vall d’Aro han reforçat els seus dispositius d’atenció a la ciutadania i vigilància al carrer per a garantir el compliment de les restriccions de l’Estat d’Alarma i el correcte funcionament dels serveis que ofereixen sempre.

Les seves plantilles han passat a treballar torns de 12 hores cada dia i, a cada municipi, s’han adoptat les mesures que han considerat oportunes per a fer complir el Reial-Decret de l’Estat d’Alarma.

Amb el cos de Mossos d’Esquadra també s’han mantingut les accions de col·laboració per a fer una cobertura conjunta del territori, durant una situació extraordinària que, com a mínim s’allargarà fins al 26 d’abril.

Des de l’executiu espanyol ja han avançat que en els pròxims dies tenen la intenció de sol·licitar al Congrés dels Diputats una nova pròrroga fins al 10 de maig.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.