Novetats discogràfiques setmana del 6 d’abril

Avui estrenem 66 nous temes que ja sonen al 102.7 de la FM. Us convidem a repassar les més destacades en aquest article.

Català

Comencem com sempre amb els temes que ens arriben en llengua catalana. El grup mallorquí DONALLOP presenta un nou senzill digital, ‘Tots els motors’, la seva particular visió de l’himne pop dels enyorats Antònia Font. El senzill es va enregistrar en directe als estudis del productor Paco Loco el passat mes de desembre, en un descans de l’exitosa gira de presentació de Crisàlide. Així sona aquest tema que ens ha agradat molt.

Donallop – Tots els motors

També hem de parlar del darrer treball dels Escarràs. Sense marxar de les illes. Els mallorquins Escarràs presenten un nou senzill acompanyat d’un videoclip que ens treu a passejar per Felanitx i Portocolom. ‘Volant ras’ és el primer tema que Escarràs presenta després del seu disc debut (Escarràs, 2019) produït per Blau Produccions. Així sona aquest ‘Volant ras’.

Escarràs – Volant ras

Mercat hispà

L’entrada més destacada en castellà ens la porta la catalana Rosalía. Per sorpresa i amb el títol de ‘Dolerme’, Rosalía va llençar fa uns dies un nou tema a les plataformes digitals que, sempre sota la seva personal idiosincràsia musical, assumeix aquest cop la forma de balada romàntica.
Escoltem doncs aquest ‘Dolerme’.

Rosalia – Dolerme

Seguim repassant les novetats en castellà. A ‘Mi pequeño Chernóbil’ Leiva ha mirat pel retrovisor sense perdre la vista el volant, la cançó la va compondre el setembre passat a Buenos Aires i ens la va portar just, just per estrenar-la en l’enregistrament del seu directe Madrid Nuclear. Va ser la cançó inèdita, regal sorpresa, que van poder gaudir els quinze mil assistents del WiZink Center en una nit gloriosa on va repassar tota la seva història. Escoltem ‘Mi pequeño Chernóbil’.

Leiva – Mi Pequeño Chernobil

Altres entrades d’interès en accent hispà son Pastora Soler amb Blas Cantó, que ens porten ‘Mi luz’. Morat en presenta nou treball; ‘Nunca te olvidé’. I també estrenen cançó Marazu i Vanesa Martin, un senzill anomenat ‘Miedo’.

Internacional

A la resta del món les produccions no paren, o al menys, no paraven abans de la pandèmia i encara en rebem els fruits. És el cas del més nou d’Alessia Cara, que ha fet la banda sonora de la pel·lícula de Netflix ‘The willoughby’s’. El tema es diu ‘I Choose’ i sona així.

Alessia Cara – I choose

Dua Lipa ho ha tornat a fer. L’autèntica reina del pop en la indústria musical actual no deixa de sorprendre’ns en cap moment. Davant l’arribada del seu espectacular àlbum titulat ‘Future Nostàlgia’, volia donar-nos un nou avançament abans de la seva estrena a través d’una cançó senzillament brillant. I aquí la tenim. El tema es diu Breack my Heart i sona així de be.

Dua Lipa – Break My Heart

Acabem ressenyant que Eminem i Jessie Reyez s’han unit un cop més en la nova cançó ‘Coffin’. El molt esperat àlbum de debut de Reyez ‘Before Love Came To Kill Us’ ja està disponible, i que els 5 Seconds of Summer ens han fet arribar un nou senzill; ‘Wildflower’.

Esperem que us hagi agradat aquest repàs. Si no, la setmana que ve ho tornarem a intentar 😉 Cuideu-vos molt i nosaltres us seguirem enviant força les 24 hores. Salut amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.