El turisme de proximitat serà vital en la reactivació econòmica

És la previsió de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro que reuneix uns 180 empresaris i empresàries

En un missatge de vídeo del President de l’Associació d’Empresaris de Castell Platja d’Aro i S’Agaró (ADEM), que l’entitat ha publicat a la web i a les seves xarxes socials, Manel Canadell, demana la unitat de tot l’empresariat per a sortir de la crisi de la Covid-19, que ha provocat la suspensió de tota l’activitat empresarial i comercial, tret dels negocis que pertanyen a serveis essencials.

Canadell emplaça a l’empresariat del municipi a començar a pensar en la manera com es retornarà a la normalitat quan s’aixequi el confinament, procés que les autoritats ja han avançat que serà progressiu, i demana la participació i implicació de tothom en aquest procés.

També pronostica que en els pròxims mesos, el principal motor econòmic serà el turisme de proximitat perquè hi haurà menys desplaçaments de mitjana i llarga distància i la promoció turística haurà de ser un dels principals puntals del procés de recuperació.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.