La preinscripció a infantil, primària i secundària ajornada i sense nova data

Aquest dilluns havia de començar el període de preinscripcions escolars pel curs 2020-2021

La crisi del Coronavirus i les mesures de l’estat d’alarma han obligat a suspendre el període de les preinscripcions escolars pel curs vinent, que havia de començar avui a l’educació infantil, primària i secundària. A Castell-Platja d’Aro, la decisió afecta l’alumnat de les escoles Els Estanys, Fanals d’Aro, Vall d’Aro i l’IES Ridaura. El termini de preinscripcions havia d’acabar-se l’1 d’abril i s’havia avançat una setmana respecte a l’any passat.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha cregut convenient ajornar el període de les preinscripcions fins que es puguin realitzar en condicions de normalitat. Molts centres havien programat sessions informatives durant el mes de març que, amb el tancament de les escoles, no s’han pogut duu a terme. Tampoc s’ha permès la preinscripció per internet perquè poden haver-hi famílies que no puguin realitzar el tràmit en línia.

A conseqüència de la pandèmia i l’estat d’alarma, també estan suspeses les proves de la Selectivitat, prevista entre el 9 i 11 de juny.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.