Petit desallotjament de veïns per un incendi en el Passeig Marítim

Les flames han afectat un àtic d’un bloc d’apartaments de recent construcció

L’incendi s’ha produït, a primera hora, en un bloc d’apartaments que hi ha entre l’Hotel Aromar i l’Hotel Columbus, una finca residencial de nova construcció, en el carrer Lleida, on antigament hi havia el bloc Mar Condal. Els Bombers han rebut l’avís pocs minuts després de quarts de nou del matí.

Fins al lloc s’hi han desplaçat nou dotacions de Bombers, Policia Local i Mossos d’Esquadra. S’ha restringit l’accés de vehicles i persones en els carrers laterals i s’ha creat un perímetre de seguretat al voltant de la finca.

Els veïns del bloc afectat han estat desallotjats com a mesura preventiva. A l’habitatge calcinat no hi vivia ningú.

Les flames han començat en uns treballs de soldadura que s’estaven realitzant dins la finca, en el pati comunitari que comparteixen els dos blocs d’apartaments, a l’aire lliure. Els Bombers ha informat que “el foc ha cremat l’aïllant de la façana exterior i s’ha propagat per l’interior de la 5a planta, afectant totalment l’àtic. Finalment, el foc ha afectat pisos de la 1a, 4a i 5a planta”.

La principal dificultat que han trobat els Bombers per extingir l’incendi és que el tipus de materials que es van fer servir en la construcció dels apartaments són materials sostenibles i mantenen els punts més calents a l’interior de les parets. Això ha dificultat molt la seva feina.

La gran columna de fum, durant els primers minuts del foc, ha estat visible des de moltes parts del nucli de Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.