Novetats discogràfiques setmana del 3 de març

Per primer cop a la història superem les 100 novetats musicals en una setmana. Concretament han arribat 109 temes nous a la nostre discografia.

Repassem les més destacades:

Català

Dins el panorama català tenim el retorn dels Sopa de Cabra que presenten nou disc. Els Sopa de Cabra publiquen ‘Fràgil‘, el darrer avançament de “La gran onada” (Promo Arts Music Records), el desè àlbum dels gironins, que va veure la llum aquest passat 28 de febrer. “Fràgil” és la cançó que obre el disc i respira l’essència dels Sopa, però amb aires renovats, guitarres afilades i una tornada molt enganxosa.

Sopa de Cabra – Fràgil

També ens han arribat els treballs dels Tarragonins Segonamà, amb un senzill que porta per nom ‘La Ubicació’ i ‘Casa Nova’ del grup Tres. Casa nova és el segon disc dels Tres; un disc amb deu cançons curtes, senzilles, boniques, amb tornades enganxoses cantades a veus tal i com els agraden.

Música hispana

Sortim de Catalunya i ens trobem amb un nou treball d’Amaral. Un nou senzill que s’extreu de l’àlbum que va treure l’artista al setembre passat ‘Salto al Color’ i que es titula ‘Ruido’.

Juanes segueix en el seu particular retorn al futur després del seu últim àlbum “Más Futuro Que Pasado” i des del portal del temps avui ens arriba el videoclip d’una de les cançons més romàntiques del projecte: ‘Ninguna’. Una estètica acolorida que posa al colombià entre flors encetant una conversa entre ell i la lluna sobre una relació única que cap altre podrà superar.

Juanes – Ninguna

Despistaos té un nou arsenal preparat i 2020 en serà testimoni. Després de treure nou àlbum, s’han unit amb Marlon en aquest ‘Quien te Acompañará’

Despistaos feat Marlon – Quien te acompañará

Tanquem el repàs a temes en castellà amb el més nou de Carlos Baute, que canta amb Ana Mena un tema anomenat ‘No es para Tanto’.

Internacional

Sortim del món hispà i trobem importantíssimes novetats. Com que torna Lady Gaga! Torna amb single, vídeo i nou disc. Els seus fans l’estaven esperant des de 2016. El que queda clar és que Lady Gaga torna al pop ballable i transgressor amb ‘Stupid Love’

Lady Gaga – Stupid Love

I d’una diva a una altre. Tornem a tenir notícies de Sia, i és gràcies a una col·laboració amb la banda coreana BTS. Junts presenten un senzill anomenat ‘ON’.

El retorn d’Alanis Morissette s’acaba de materialitzar avui amb un grapat de bones notícies. La canadenca havia anunciat que emprendria una gira de presentació del seu darrer disc i també en celebració de el 25 aniversari del seu tercer disc, el supervendes ‘Jagged Little Pill’, amb la companyia de Liz Phair, i avui es coneixen les dates europees d’aquesta gira , que passarà per Espanya a mitjans d’octubre. Les dates exactes són el 17 d’octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona i el 19 d’octubre al WiZink Center de Madrid. El 1 de maig es presentarà el seu darrer àlbum que portarà per nom: Such Pretty Fork in the Road, on hi trobarem temes com el que acaba de presentar i que us presentem a vosaltres: ‘Smiling’

Alanis Morissette – Smiling

Repassem ràpidament algunes de la resta de novetats arribades aquest dilluns a RPA. Selena Gomez presenta nou senzill, ‘Feel Me’. Bon Jovi ens porta ‘Limitless’, Els Deacon Blue, ‘Hit Me Where It Hurts’, Martin Garrix i Clinton Kane presenten ‘Drown’ i SZA & Justin Timberlake en porten aquest ‘The other side’.

SZA & Justin Timberlake – The other side

I això és tot amics! Cada setmana un munt de música nova perquè estiguis a la última!

Que tingueu bona setmana!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.