El Campionat Internacional de Tennis Taula Adaptat de Platja d’Aro s’estrena com un dels més importants del món

S’espera una gran competitivitat perquè serà l’últim torneig abans que es coneguin els esportistes que participaran en els Jocs Olímpics

Fins diumenge, Platja d’Aro és la seu del Campionat Internacional de Tennis Taula Adaptat amb la presència de 168 jugadors i jugadores de 28 països. 6 delegacions amb una quarantena d’esportistes han cancel·lat la seva assistència en el torneig a conseqüència del Coronavirus.

Malgrat que el Para TT Costa Brava Factor 40 comença aquest dijous i s’allargarà fins diumenge, aquest dimecres, la pista del Palau d’Esports i Congressos ja bull d’activitat amb diversos entrenaments.

Entrenaments aquest dimecres en el Palau d’Esports

Aquesta és la segona vegada consecutiva que l’organització escull el municipi per a la seva celebració amb l’objectiu de fer-lo créixer en participació i prestigi. Aquest any, justament, s’estrena com un dels tornejos oficials Para TT de màxima categoria mundial (Factor 40) inclosos al calendari de la Federació Internacional de Tennis Taula i puntuables per als rànquings mundials de les onze classes del tennis de taula adaptat. A tot el món, només es disputen cinc campionats d’aquestes característiques.

La competició es pot seguir en directe a través de les xarxes socials (aquí) o la cadena NBC Sports (aquí) que retransmeten la graella de partits (entre dijous i diumenge). Els dos primers dies es disputen els partits individuals i el cap de setmana de grup.

Des de la Federació Catalana de Tennis Taula han explicat que “aquest Para TT Costa Brava Spanish Open té una gran rellevància esportiva per un doble motiu, ja que al fet de ser un dels cinc únics tornejos de categoria Factor 40 inclosos en el calendari de la ITTF d’aquest 2020, s’hi afegeix que és l’última gran prova abans del tall que, a primers d’abril, determinarà quins jugadors i jugadores obtenen plaça per rànquing per als Jocs Paralímpics de Tòquio”.

Per tant, molts jugadors i jugadores busquen a Platja d’Aro sumar punts per a garantir-se la plaça a la classificació d’accés en els Jocs de Tòquio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.