Disfresses a les escoles i desfilades escolars amb motiu del Dimecres de Carnaval

Les Llars d’Infants han desfilat pel centre de Platja d’Aro i Castell d’Aro

Més d’un centenar de nens i nenes de les Escoles Bressol de Platja d’Aro i Castell d’Aro, a les onze del matí, han sortit de les aules per lluir les disfresses que han confeccionat, en els darrers dies, amb el professorat del centre i la col·laboració de les famílies.

La mainada de Platja d’Aro ha desfilat del Palau d’Esports i Congressos fins al recinte tancat de l’Avinguda de S’Agaró, i viceversa, mentre que els petitons de Castell d’Aro han passejat per un tram de l’Avinguda de la Platja per arribar fins a la Sala Polivalent.

Com és tradicional, molts pares, mares, avis, àvies i curiosos els han acompanyat durant el recorregut per a gaudir amb ells de la festa i tenir un record molt especial fent-los moltes fotos i vídeos.

Els Carnestoltes de la Colla Anem de Conya i La Colla Collonuts han amenitzat les dues rues amb les seves carrosses i molta animació.

Des de dilluns, la resta de centres educatius del municipi també han celebrat activitats festives i divertides seguint les consignes del Carnestoltes.

Gimcana a la tarda i Botifarrada al vespre

Els actes d’aquest dimecres continuaran a la tarda amb una novetat. Es tracta d’una Gimcana, oberta a participants de totes les edats, que hauran de superar proves que trobaran repartides pels carrers del centre de Platja d’Aro. El punt de sortida serà la Plaça de l’Ajuntament i començarà a les cinc. A partir de les quatre, s’obriran les inscripcions a la mateixa Plaça de l’Ajuntament.

El Dimecres de Carnaval s’acabarà al vespre amb una botifarrada popular en el Palau d’Esports i Congressos a partir de les nou. El tiquet val 1 euro i es pot comprar anticipadament a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro. També hi haurà música.

Podeu consultar la resta d’activitats del Carnaval 2020 aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.