#xCarnavalNoTotShiVal

El Carnaval de Castell-Platja d’Aro tindrà un Punt Lila per a fomentar la igualtat i la no discriminació

El nou servei de Punt Lila del Carnaval de Platja d’Aro funcionarà aquest Dijous Gras a la nit, durant la festa Flaix FM en la Palau d’Esports i Congressos, i en la Gran Rua de Carrosses i Comparses i ball de Carnaval del dissabte. En aquest cas, el Punt Lila es trobarà a la Plaça de l’Ajuntament a partir de les quatre de la tarda i fins a la matinada.

El Punt Lila té la voluntat de sensibilitzar i erradicar les situacions de violència sexista en el context de la festa així com fomentar la igualtat i la no discriminació per raó de gènere, lluitar contra la violència masclista i aconseguir que siguin unes jornades de llibertat, seguretat i sense agressions sexistes.

Un servei, promogut per l’Ajuntament, ja va funcionar a la Festa Major de Castell d’Aro i la Festa de Joventut de l’any passat.

En paral·lel, s’ha activat la campanya #xCarnavalNoTotShiVal per promoure, especialment entre els joves, hàbits saludables, actituds positives i comportaments no discriminatoris. S’estan difonent consells i un petit vídeo on, nou persones del municipi vinculades en el Carnaval i diversos àmbits, conviden a tothom a viure la festa amb civisme i seny. Podeu veure-ho aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “#xCarnavalNoTotShiVal”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.