Novetats discogràfiques setmana del 17 de febrer

Aquesta setmana entren 68 nous temes a la discografia de RPA, inclosos els 10 millors temes de música dance apareguts al panorama internacional.

Recordem que pels amats de la musica Dance, tots els dissabtes de matinada podeu escoltar el ‘Dance Party’ un programa de 2 hores especialitzat en els ritmes més ballables.

Català

Anem ja al repàs de les novetats més destacades, i com sempre comencem amb el panorama català, on LLONGUE presenta el seu setè disc en solitari, “L’hora viscuda”, enregistrat principalment al seu Estudi de la Pobla a La Pobla de Montornès (Tarragonès). D’aquest LP s’extreu el tema que ens ha arribat: ‘Fent Caure Fronteres’. El primer avançament del nou disc dels mallorquins Xanguito ja està disponible a plataformes digitals! Aquest senzill, ‘Milions d’estrelles’ insereix el llaüt, el guitarró i el cantar salat a l’electrònica, sent una proposta sense precedents que juntament amb un vídeoclip surrealista, que podeu veure a continuació, escapen de tota lògica.

Xanguito – Milions d’estrelles

Tanquem el repàs a les novetats en català amb el cantautor Cesk Freixas que ens presenta un EP amb tres cançons representatives del seu repertori. En el tema ‘Vull sentir la Vida’ que serveix de presentació al treball Freixas compta amb la col·laboració de la cantant Suu.

Cesk Freixas – Vull sentir la vida (XL) [Amb Suu]

Mercat Hispà

Les principals novetats en castellà ens venen de la ma de Chocquibtown, que torna a la música amb ‘Fresa’.
La nova cançó del grup colombià, format per Goyo, Tostao i Slow, li canta a aquestes situacions que es donen dins d’una discoteca.

ChocQuibTown – Fresa

Sofia Reyes és una de les artistes mexicanes més importants dels últims temps i no ha decebut amb la publicació del seu nou i esperat senzill. Un tema anomenat ‘Idiota’ i que sonarà amb força els propers mesos. Com també ho farà ‘Lo Nuestro Vale Más’, el més nou de Jesse & Joy.
El single forma part del pròxim àlbum del duet mexicà. Cançons com ‘3 a.m’, ‘Te Esperé’ i ‘Mañana es too late’ formaran part del repertori.

Jesse & Joy – Lo Nuestro Vale Más

Internacional

El cantant i compositor nord-americà Gregory Porter ha presentat “If Love Is Overrated”, un nou i emotiu single del seu pròxim i sisè àlbum d’estudi, “All Rise”, que serà llançat el 17 d’abril pel segell Blue Note Records.

Gregory Porter – If love is Overrated

Seguim amb temes suaus i que entren molt be amb Ronan Keating i Emeli Sandé que ens porten ‘One kind of love’.

20 anys han passat des que Ronan Keating llancés el seu primer àlbum en solitari. El fantàstic ‘Ronan’ que es va publicar al juliol de 2000. Ara el cantant es prepara per publicar ‘Twenty Twenty’, el seu nou treball i el primer des 2016.

I per presentar-lo no se li ha acudit una altra manera que fer-ho estrenant el primer avançament, el meravellós ‘One of a kind’ al costat d’Emeli Sande. La cançó és un balada de les de sempre, d’alçada, amb un cor marca de la casa de Ronan i en definitiva és un gran tema.

Ronan Keating, Emeli Sandé – One Of A Kind

I acabem aquest repàs amb el tercer senzill de l’àlbum dels Coldplay ‘Everyday Life’. Es tracta del tema ‘Champion of the World’ i es posarà a la venda el proper 25 de febrer. Us deixem amb Chris Martin i els seus nois. Fins la setmana que ve! Recordeu que lo més nou del panorama musical, ho trobareu al 102.7 de la FM, amb la màxima qualitat! Cuideu-vos amics!!!

Champion Of The World – Coldplay

Altres entrades destacades: Pussycat Dolls – React, Asian Dub Foundation – Can’t Pay Won’t Pay, Anne-Marie – Birthday, James Blunt feat. Ward Thomas – Halfway, Nicki Minaj – Yikes, Meek Mill feat Justin Timberlake – Believe, Justin Bieber feat Quavo – Intentions, Sean Paul feat Tove Lo – Calling On Me.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.