Novetats discogràfiques setmana del 3 de febrer

Aquesta setmana no només tenim novetats musicals, si no que també us anunciem l’acord que hem signat amb la companyia nord-americana ProAudio Usa, que ens permetrà tenir totes les novetats del mercat nord-americà i internacional cada setmana.

Així doncs estrenem aquesta colaboració anunciant l’arribada de 76 nous temes a la nostre discografia.

Carolina Alabau

Comencem amb novetats potents com la de Carolina Alabau, amb ‘Moviment’, segon single del disc “Primera mirada” (Segell Microscopi, 2020). El barceloní David Ros ens presenta també el seu segon treball ‘Ara’ desprès del ‘Buscarem la sort’ que va ser la seva targeta de presentació.

Carolina Alabau – Moviment

Sinsitati

Del panorama en espanyol tenim a Alex Ubago que es deixa portar per els aires llatins en companyia del colombià Mike Badia “Si tu te vas”, un nou single avançament del seu pròxim disc. Carlos Rivera va estrenar la seva nova cançó, ‘Perdiendo la Cabeza’, una col·laboració amb Becky G i Pedro Capó. Però l’entrada que més ens ha cridat l’atenció es l’estrena amb el seu primer senzill del grup Sinsitati, una banda que promet fer-se un lloc al panorama musical espanyol. Aquest primer treball du per nom ‘Cuando Éramos Dos’ i sona així de be.

Sinsinati Cuando eramos dos

Dua Lipa

Deixem l’univers hispà i saltem al mercat anglosaxó amb Dua Lipa i el seu darrer senzill ‘Physical’. La britànica ens arrenca el cor i es converteix en la seva versió de dibuixos animats per demostrar-nos el poder de la dansa.

Dua Lipa – Physical

Demi Lovato

I d’una diva a una altra. Tothom tenia els ulls posats en l’escenari de la cerimònia de lliurament dels Premis Grammy 2020 per contemplar el retorn musical de Demi Lovato. La nord-americana es va posar a plorar en el seu retorn a l’escenari. La solista va haver de reiniciar l’actuació i va acabar posant en peu a el públic amb aquest ‘Anyone’.

Demi Lovato – Anyone

Avicii

I tanquem el repàs d’aquesta setmana amb un potent tema d’homenatge a Avicii. ‘Forever Yours’ és l’homenatge a Avicii que han portat a terme Sandro Cavazza i Kygo. S’uneixen dos professionals molt influenciats per la música de Tim Bergling: d’una banda tenim a Sandro Cavazza, un dels vocalistes que més va treballar amb Avicii, mentre que per una altra tenim a Kygo, que sempre ha declarat la seva admiració pel suec i del que fa influir aquest en la seva carrera. Us deixem amb ‘Forever Yours’ Sempre teus, com nosaltres. Tornem la setmana que ve amb més novetats!!

Kygo & Avicii & Sandro Cavazza – Forever Yours

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.