Lliurament dels premis del Gran Sorteig de Nadal

Els guanyadors i guanyadores han recollit aquesta tarda els seus premis en un acte a la Casa de la Vila

La campanya del Gran Sorteig de Nadal es va allargar des de finals de novembre fins a la vigília de Reis. El 5 de gener es va celebrar el sorteig dels premis i es va notificar a cadascun dels agraciats.

Aquest dissabte a la tarda, s’ha convocat un acte a la Sala d’Actes de l’Ajuntament per lliurar-los els premis personalment amb la presència de les autoritats locals. Recordem que el premi estrella era un cotxe amb milers d’euros en regals, el segon una bicicleta elèctrica tot terreny i diversos regals i el tercer, com a novetat, s’ha convertit en més d’una quinzena de lots per a premir la fidelitat de més clients.

Primer Premi:

Jessica Jiménez de Begur, amb la butlleta número 32.454, lliurada al restaurant-pizzeria La Riera. S’ha endut un cotxe model Kia Stonic i també en milers d’euros en regals (aportats pel centenar de comerços i serveis que han participat en la campanya).

Segon Premi:

Susanna Carreras de Vilassar de Mar amb la butlleta número 2.979, lliurada a la botiga Marco Polo, ha guanyat una bicicleta elèctrica tot terreny i un conjunt de regals.

Tercer al Setzè Premi:

Nerea Villà de Sant Antoni de Calonge (núm. 25.905 · PP’s Park). Noemí Segura de Sant Feliu de Guíxols (núm. 189 · Essencials). Imma Pou de Castell d’Aro (núm. 10.120 · Fils i Colors). Angustias Duran de Banyoles (núm. 32.173 · Angelo Lucchini). Lariviel Castaño de L’Escala (núm. 10.723 · Top Gift). Maria Mendiola de Platja d’Aro (núm. 11.129 · Carnisseria Arnall). David Martín de Girona (núm. 26.994 · Mar Franc). Esther Lozano (núm. 11.204 · Coco Woman). Lluís Adroher de Llagostera (núm. 5.808 · Intersport). Mercè Reig de Cassà de la Selva (núm. 8.714 · Regal’Aro). Pablo Rodríguez de Palamós (núm. 37.241 · Carnisseria Méndez). Isabel Fernández de Sant Feliu de Guíxols (núm. 6.480 · Obsessione). Lemy De Goede de Sant Antoni de Calonge (núm. 1.862 · Martí Coll). Roser Roura de Barcelona (núm. 0824 · Mama Oso). Juani Pascual de Palafrugell (núm. 19.059 · La Tagliatella). Mònica Ramos (núm. 35.850 · La Casa de las Carcasas).  Els guanyadors i guanyadores s’han endut un lot de productes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.