Una cinquantena d’artistes de Castell-Platja d’Aro exposen en el Castell de Benedormiens

La mostra col·lectiva d’art local es pot visitar fins al 23 de febrer

L’exposició acull obres de pintura, escultura i dibuix d’Elena Dontsova, Eloy Miralles, Eric Gijsen, Eva Teixidor, Hans Peter Kusters, Isidre Vilaseca, Jaume Malaret, Jesús Delgado, Joana Álvaro, Jordi Ibars, José Guillén, Josefina Jofre, Josep Amat, Josep Bamala, Josep Barnés, Josep Figueras, Josep Navarro Vives, Josephine Martínez, Laura Riba, M. Dolors Fullà, Maite Baldellou, Manel Bea, Manolo Blanco, Manuel Acedo, Maria Bagudanch, Maria Caixas, Maria Suñer, Maria Tapia, Marina Escrich, Micheline Samaey, Montse Castells, Natalia Yurina, Neus Dalmau, Ofelia Castillo, Pepe Mateu, Pilar Puig, Ramona Huertas, Rosa M. Bober, Rosa M. Cuadrado, Sara Renau, Soledad Jofre, Svetlana Korchagina, Svetlana Novikova, Vicente Romero i Wether Merenciano.

La mostra, que s’acompanya d’un catàleg commemoratiu, reuneix artistes de renom nacional i internacional vinculats a Castell-Platja d’Aro, de l’Escola Municipal d’Art i altres creadors del municipi. Una exhibició del gran potencial artístic i creatiu de la població, que es pot visitar fins al 23 de febrer, els caps de setmana i festius, de les 10 fins a les 13 h i de les 17 a les 20 h.

L’entrada a les sales d’art del Castell de Benedormiens és lliure. Una col·lectiva d’art en clau local que s’inaugura aquest dissabte, 1 de febrer, a les set de la tarda, i dóna el tret de sortida a la programació anual d’exposicions, que s’allargarà fins a Nadal amb propostes expositives a Castell d’Aro i Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.