Més de 4.000 patinadors a la Pista de Gel de Platja d’Aro

També fan un balanç molt positiu del nou emplaçament de la instal·lació a la Plaça dels Estanys

A la primera edició, la Pista de Gel va rebre 2.700 patinadors i patinadores mentre que, aquest Nadal, s’han superat les 4.000 persones, unes dades que confirmen el ràpid procés de consolidació de l’activitat dins l’àmplia oferta nadalenca del municipi.

Una segona edició que també ha presentat grans novetats com una nova ubicació a la Plaça dels Estanys, cursos per aprendre a patinar sobre gel, la celebració de festes d’aniversari o millores a la mateixa instal·lació per fer-la més espectacular. El balanç és molt positiu perquè el nou emplaçament (en la primera edició es va situar a l’interior del parc d’atraccions Pp’s Park) ha donat molta visibilitat a la pista dins l’eix comercial platjarenc i els cursos han tingut una gran demanda i les famílies han quedat molt satisfetes. Moltes firmes comercials de la Vall d’Aro han apostat per promocionar-se a la pista i les millores tècniques també han funcionat molt bé.

Una altra novetat destacable d’aquesta segona edició ha estat que l’Ajuntament ha liderat el projecte. A la primera edició va ser una iniciativa del Pp’s Park, que també l’ha gestionat enguany.

Abans de les vacances de Nadal, es van fer jornades de portes obertes pels alumnes dels centres educatius de la població dins l’horari lectiu i s’han mantingut els llaços de col·laboració amb les entitats i associacions locals oferint-los descomptes especials pels seus equips i clients.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.