Novetats discogràfiques setmana del 13 de gener

Tornem de festes amb un munt de nova música. 44 nous temes. Només per tu!

Iniciem l’any amb una nova proposta de Blaumut. El dia de Sant Valentí (14 de febrer) posaran a la venda el nou llarga durada anomenat ‘0001’. Ara ens presenten com avançada un dels temes d’aquest nou àlbum. Es diu ‘De veritat’ i sona així:

Blaumut – De veritat

Del panorama català també hem rebut les novetats de Claudia Crabuzza i Pol Cruells amb el tema ‘L’onada’, Crema Kids amb ‘Fets’, Emméndez i el tema ‘El rei dels mobylettes’, i el més nou de Porto Bello anomenat ‘La foguera’.

De la resta del panorama hispà destaquen els darrers treballs de David Bisbal, que ens porta el tema ‘En tus planes’. Leiva ens presenta ‘Como si fueras a morir mañana’, i Camila, el duet mexicà, especialista en dolces balades, ens porta ‘Hacia adentro’ un nou tema que dona nom al seu darrer àlbum i que sense dubte seguirà obtenint el mateix èxit que els darrers treballs d’aquest grup.

Camila – Hacia Adentro

Saltem a la resta del món i ens trobem amb un altre sorpresa pels amants de David Bowie. Una versió inèdita del tema ‘The man who sold the world’ acaba de sortir a la llum. Coincidint amb el que hauria estat el seu 73 aniversari, aquest 8 de gener es va anunciar ‘David Bowie, Is it Any Wonder?’ un EP de sis temes (inèdits i rareses) que s’aniran publicant només per streaming durant les pròximes sis setmanes.

La primera d’elles és una versió inèdita de ‘The Man Who Sold The World’, llançada ja com single digital per celebrar l’aniversari de David i el 50 aniversari de la composició i gravació d’aquest clàssic. Cinc cançons més es llançaran setmanalment cada divendres a partir de l’17 de gener.

David Bowie – The Man Who Sold The World

Un altre dels destacats d’aquesta setmana és el tema de Halsey – ‘You should be sad’. Es tracta d’un altre senzill dels publicats del àlbum ‘Maniac’, un LP que estarà a la venda a partir del 17 de febrer. En aquest tema la Hasley fa un homenatge a les grans divas del pop, amb referències discretes a stars com X-Tina, Shania Twain o Lady Gaga. Aqui teniu el tema:

Halsey – ‘You should be sad

Anem acabant aquest primer repàs del 2020. Hem rebut també els darrers treballs de Despistaos amb Taburete amb el tema ‘El Primer Paso’. Robin Schulz amb Alida que ens porten ‘In Your Eyes’ i Shakira i Anuel AA presenten ‘Me gusta’.

La setmana que ve, repassarem més novetats. Gràcies per seguir-nos! Recordeu, la música més actual, sempre, a Ràdio Platja d’Aro!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.