Reconeixement a l’increment de la recollida selectiva de vidre

El guardó l’atorga l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio

Ecovidrio s’encarrega de la gestió dels envasos de vidre a l’Estat i promou el Moviment Banderes Verdes, que reconeix el compromís de municipis, establiments i ciutadans amb la sostenibilitat i el reciclatge d’envasos de vidre.

L’entitat ha guardonat en els municipis costaners que, davant l’augment de població estable i estacional, han aconseguit incrementar en un any la recollida selectiva més d’un 7%, entre els quals hi ha Castell-Platja d’Aro.

Altres municipis catalans que ha rebut el reconeixement han estat Tossa de Mar, Pals, Palamós, Sant Pere Pescador, Badalona, Pineda de Mar, Santa Susanna, Vilanova i La Geltrú i Castelldefels.

El reciclatge dels envasos de vidre és clau per evitar la sobreexplotació dels recursos i per combatre el canvi climàtic. Els resultats del Moviment Banderes Verdes a Catalunya ha permès evitar l’emissió de 3.448 tones de CO₂ , equivalent a retirar de la circulació de 1.610 cotxes durant un any. Alhora s’ha assolit un estalvi energètic de 4.246 MWh o s’ha evitat l’extracció de 7.135 tones de matèries primeres.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.